Sari la conținut

Corectii preamplificator AD-007 pentru 2XTDA7294

DANY79

Postări Recomandate

Va salut.

Daca stie cineva ce corectii trebuie sa fac la acest preamplificator.

Am acest preamplificator de cativa ani ratacit printre piese si m-am gandit sa-l folosesc la 2 etaje finale echipate cu TDA7294.Problema este ca se aude fara inalte si cam mult bass.

Va multumesc

L.E. sper ca am postat unde trebuie,daca nu va rog scuze.

AD_007.pdf

Editat de DANY79
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am demontat doar pe partea cu IN1-OUT1(mono)sa mai castig timp,doar ca se aude foarte incet,iar la oprire baga semnal tare si distorsionat.Daca anulez strap-ul si pun C7 la loc se aude bine,doar ca are un zgomot de fond.Preamplificatorul este alimentat de la o sursa PC.

Link spre comentariu

Am demontat doar pe partea cu IN1-OUT1(mono)sa mai castig timp,doar ca se aude foarte incet,

Dar rezitentele,au ramas,nu?De unde luati semnalul?.Preamplificatorul este conceput pentru doza magnetica,deci sensibilitatea de intrare este de ordinul milivoltilor(1-5).

Daca anulez strap-ul si pun C7 la loc se aude bine,doar ca are un zgomot de fond.

Da,este normal,deoarece,C7,scade reactia negativa pe joase si probabil nu aveti o ecranare buna.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Semnalul ?l iau de la PC.

Aceasta poate insemna si 1,5V audio.

Aveti 2 variante,

1)un potentiometru pe intrare

2)reducerea amplificarii

P.S.

Daca luati semnal din PC,de ce aveti nevoie de preamplificator?Eu din placa de sunet intru direct in booster(sensibilitate 0,4V).Ce vedeti in imagine,este mufa care intra in booster direct din placa de sunet.

post-9-1245064019_thumb.jpg

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock