Sari la conținut

Amplificatoare audio de putere

victor postolachi

Postări Recomandate

Un articol despre amplificatoare o sa pregatesc in cursul acestui an. Dar pana atunci, in acest sens, va sta la dispozitie pe internet o larga bibliografie, ca de exemplu:

Duncan B. - High Performance Audio Power Amplifiers (1996),

Ian R Sinclair - Audio And Hi-Fi Handbook (3rd edition) s.a.m.d.

Plus anumite carti mai vechi sau mai noi, editate inclusiv in Romania, pe care le puteti gasi la biblioteca judeteana. Va trebuie doar motivatie, pe care sigur o aveti.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideile au fost deja enumerate mai sus. Din pacate membrii COMUNITATII TEHNIUM AZI nu va pot invata engleza iar in ceea ce priveste celelalte informatii care va sunt necesare, aceste le puteti lua studiind bibliografiile enumerate si folosind, acolo unde este cazul, Google Translate sau un dictionar englez-roman. O lucrare de diploma care sa va reprezinte in totalitate se realizeaza studiind, nu o zi sau doua, de regula cateva lunii, avand deja in spate o experienta practica in domeniu mai mult sau mai putin conturata.

Numai Bine

Link spre comentariu

victore, citind discutia de aici, te intreb eu, pana nu te intreaba altcineva in locul meu. Am vazut mai sus ca donpetru spune ca o sa faca un articol despre amplificatoare. E foarte bine petrule. Acum il intreb eu pe victor, daca tot studiaza ideile bibliografice de mai sus, nu ar fi rau sa faci un articol teoretic despre amplificatoare??? of.gif Ce spui ? Ai face lucru asta ?

Apoi scriu aici, oare cati dintre cei de pe acest forum ar fi in stare, sa studieze cateva luni niste carti si sa scrie un articol?????????? Eu cel putin ma laud cu unul singur dar cel putin m-am straduit.

Vazand raspunsul lu Vasile, zilele trecute, in topicul sters de donpetru, noi suntem cam fraieri sa facem gesturi de astea (adica sa scriim articole), la cat de egoiste sunt persoanele de pe e.l.f.o.r.u.m impreuna cu administratorul de acolo (nu chiar toate!!!). Oameni ca Vasile, care nici macar prin raspunsul dat, nu respecta oamenii care macar vor sa invete prin articole si scris alti oamenii, nu ar merita sa citeasca niciun cuvand de articol sau sa vada site-ul Tehnium Azi. De asta, candva, i-am spus lu petru, sa o lase mai usor cu articolele, din cauza ca, si s-a vazut, sunt oamenii in lumea asta care nu dau doi bani pe oamenii de cultura, valoare dar fac mari vedete din Ogica, Becali si compania. E corect?

Haideti ca m-am cam abatut mult de la scopul topicului asta, dar sper sa ma intelegeti ce am vrut sa spun...

BAFTA. smoking.gif

Link spre comentariu

Da , am inteles ce ati avut in vedere, insa nu sa nascut nimeni vunderchin, altii la virsta mea nici nu stiu ce vor de la viata, nu inca

electronica, sau mai binezis ca termina universitati si nu stiu a tinea ciocanul de lipit in mina, etc. Partea practica am facuto si o parte din teorie, insa sunt niste puncte unde este nevoie de niste teorie

mai profunda si m-am gindit ca cineva poate stie vreun site cu niste teorie sa nu ma mai muncesc sa scriu.

Domnul Releu iata sa stiti ca ati dat o idee buna, chiar am sa fac lucrul acesta si va prinde bine altora!!!!!!!!!!!!!!

Dupa ce apar diploma mea, ma voi apuca de acest lucru , buna idee.......

Numai bine

Editat de victor postolachi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock