Sari la conținut

Cumpar OPA2134

cristivirgil

Postări Recomandate

Buna ! Banuiesc ca daca ati postat aici doriti sa cumparati variantele originale , adica nu "chinezismele" de prin magazine , slabe sanse atunci deoarece nu cunosc pe vreo persoana juridica , firma , sa aduca originale . Si sincer cine are pe TEHNIUM AZI nu stiu ! Daca nu ati gasit pe la noi , va pot indica pe P.M. niste magazine online , Pt. a face rost de cele originale solutia nu este tocmai la indemana , deoarece este necesar un credit card , sau transfer bancar gen w.u. ca sa le cumparati online de ""dincolo"" de la magazine gen Conrad http://www1.conrad.de/scripts/wgate/zcop_b...ss_area=%24ROOT

Cu aceasta ocazie recomand tuturor lectura urmatoare in limba engleza cu referire la componentele electronice contrafacute accesand link-ul de mai jos.

http://sound.westhost.com/counterfeit.htm

Editat de B?RBOS RADU IOAN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adevarat...caut operationalele originale cele fabricate de BURR-BROWN.Doresc sa modific un CD Player.Cred ca am sa folosesc LM4562 pana la prima iesire in Germania. LM4562 am gasit la Farnell.Multumesc pentru raspunsul prompt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock