Sari la conținut

AV 400

victor postolachi

Postări Recomandate

Am colindat acest forum de nenumarate ori si am decis sa imi construesc si eu un AV400 care vad ca este foarte intrebuintat, am citit prin topicuri si am observat ca la ajustare apar probleme, recomandatimi o schema care ati facuto si functioneaza pentru a o executa si eu. Mai dispun si de niste tranzistori noi 2SA1943 SI 2SC5200 LA NUMAR AM 8 BUCATI, poate realizez pe bipolari, va rog o parere ca am ajuns la o rascrucere si nustiu unde si ce sa aleg, sa fac ceva efectiv. Multumesc.!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2SA1943 si 2SC5200 le-ati putea folosi in schemele CS200v1 sau CS200v2 prezentate in topicul cu scheme de amplificatoare audio (pag.1).

Referitor la Av400, daca respectati cu atentie indicatiile de ansamblare nu ar trebui sa aveti probleme, inclusiv la reglarea curentului de mers in gol. Nu este o schema perfecta, are cateva mici neajunsuri, dar in foarte multe cazuri a dat rezultate foarte bune.

Numai Bine.

Link spre comentariu

Sunt o gramada de optiuni in ceea ce priveste realizarea unei scheme de amplificare. Ati putea realiza AV800 sau varianta PSSAudio 9B cu 5 perechi de finali alimentata la +/-90Vcc. Ar mai fi si alte scheme, dar nu prea sunt asa sigure in functionare ca cele anterior mentionate. In plus, alte scheme necesita o sortare destul de reguroasa a componentelor active, lucru ce nu este la indemana oricarui electronist amator.

Numai Bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock