Sari la conținut

De evitat: site-uri, persoane, magazine, discoteci...

sebi

Postări Recomandate

george, chiar ca nu ma asteptam de la firma adectrocom sa aplice un asemenea tratament clientilor. E foarte bine ca ne-ai spus.

De firmele de curierat rapid ce opinii aveti ? Care e mai serioasa! on_the_quiet2.gif

BAFTA smoking.gif

Editat de releu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 months later...
  • Răspunsuri 48
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Buna ziua,

Am vrut sa cumpar de la un magazin din Tiglina, Audio Shop, Galati un filtru pentru incinte de 200W/8ohmi, si un baiat cret de acolo mi-a dat un filtru pentru "AUTO" de 200W. Cu alte cuvinte m-a pacalit, ca deh, cica au gasit un fraier. sau poate nu stiau si cred ca nu stiau... pentru ca sunt varza baietii de acolo! Nu ma plang degeaba dar, pacat ca nu eram la fata locului, trimisem proprietarul boxelor sa cumpere si acesta le-a explicat pentru ce sunt, pentru ce statie de amplificare etc. Si nu a fost asta de ajuns, prorietarul le-a montat si culmea, dupa o noapte la discoteca (noroc ca erau mai multe boxe) s-au prajit la filtrul ala condensatoarele.

Tampitii, ce recomandari dau . Asa ca, pentru cei care sunt din Galati, ferea de recomandarile meseriasilor de acolo. Sunt varza! Si cica si-au facut site cu fabrica de boxe. Halal de ei!

o seara placuta.

Editat de vasea_gl
Link spre comentariu

• 10 months later...

(vezi eroul Sorteh, si felul in care s-a comportat cu unii dupa ce le-a luat banii pe cablaje la Quad, o alta mare tzeapa pusa la cale de vasile din umbra, si scoasa la inaintare de catre vitejii lui)

Eu nu stiu daca ai devenit prost sau te-ai nascut asa, cu toate acestea incerc sa fac o serie de corectii in capsorul tau.

1. Niciodata Vasile nu a fost implicat in proiectul QUAD PCB si aici ma refer ca nu a fost implicat prin mine.

2. Comportamentul a fost explicat, motivat si cu siguranta nu s-a inregistrat nici o teapa, daca timpul livrarii, distorsionat de mine se cheama tzeapa inseamna ca nu esti decat un mare prost cu o imaginatie cu mult sub limita admisa pe orice forum...

3. De ce nu arati cine esti si pe acel forum, de cine te feresti sau de ce iti este teama.

4. Incearca pe viitor sa nu-i mai implici si pe altii in problemele tale personale cu diversi useri de pe elforum sau de pe oricare alt forum.

5. Merita un consult la medic, posibil sa fi ramas cu o serie de sechele de pe urma "insuccesurilor" tale.

Link spre comentariu

• 8 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock