Sari la conținut

DEPANARE IMPRIMANTA LASER ALB NEGRU

Barbos Radu

Postări Recomandate

Doresc sa fac rost de o imprimanta laser alb-negru defecta si sa o repara , pentru cablaje , problema este ca nu stiu daca se mai poate repara , partile mecanice , electromecanice , electrice , electronice , etc. A mai reparat cineva asa ceva , cum se procedeaza .

Offtopic : Cine are de vanzare o imprimanta laser alb-negru defecta dar intreaga , nedemontata ?

Merci !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am o imprimanta nu laser ci pe led,dar cred ca principiul dupa care lucreaza este acelasi.

Ma gandeam sa ii scot cuptorul si sa il folosesc la "calcarea"/imprimarea PCB-ului de pe hartie pe placutele de Cu.

Era functionala pe vremuri,trebuie eventual sa verific daca mai traieste,dar are memorie cam mica 2 MB sau 4 MB.La imprimarea unui numar redus de pagini e OK printarea, insa la un numar mai mare de pagini am observat ca mai rateaza printarea la cate o pagina,din cauza memoriei mici,buffer.

Am uitat sa spun ce imprimanta este : Okipage 10i.

post-5-1244211888_thumb.jpg

Editat de SIG
Link spre comentariu

La cat costa o imprimanta de asta Radule mai bine cumperi una noua si o strici (demontezi), sau o imprimanta SH.

smoking.gif

Da dar chiar S.H. de e functionala e mai scumpa , daca e insa ... "bulita" ( stricata ; defecta ) e mai ieftina , sa fie intreaga binenteles !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock