Jump to content
Sign in to follow this  
MCDragoos

Difuzore M.N.C.

Recommended Posts

Vreau si eu niste pareri despre difuzorele M.N.C. www.maniac-sound.com cu precadere la cele din seria CAESAR si SUNFLOWER.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CAESAR - este seria de difuzoare de la M.N.C. destinata in special realizarii satelitilor incintelor acustice din sistemele Home Theatre.

SUNFLOWER - este seria de difuzoare de la M.N.C. destinata realizarii de incinte acustice tip subwoofer pentru mediul AUTO.

 

Din punct de vedere calitativ difuzoarele produse de firma M.N.C. se situeaza undeva de la calitate medie in sus. Spre exemplu, difuzoarele din membrana de kevlar (seria SUNFLOWER), reprezinta o solutie mult mai calitativa decat concurenta reprezentata de difuozarele firmei SAL din Ungaria (seria SBX 4 Ohmi).

 

Totusi, o concluzie in privinta acestui aspect calitativ se poate trage de abia dupa ce ne comunici ce vrei sa realizezi cu aceste difuzoare ??? La prima vedere tind sa cred ca vrei sa-ti faci un sistem 5+1, dar poate ma insel ??? Daca e asa, iti recomand ca pe post de subwoofer sa NU utilizezi un difuzor din seria SUNFLOWER.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa nu creez un alt topic inutil, postez tot aici : am facut un efort (sa beau o sticla de vodca) ca sa primesc doua difuzoare CLARION, 88/100D. 100W, 4 Ohm. Sub nici o forma nu pot sa cred ca astea "rabda" 100W, desi au magnetul cat membrana. Nu ma intrebati de poze. Diametrul membranei este de 8cm. Stie cineva care-i treaba cu ele ? Ma intereseaza puterea maxima pe care pot s-o "bag" in ele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asadar difuzoarele din seria SUNFLOWER nu le voi folosi pentru subwoofer ci pentru inlocuirea unor difuzoare din incintele acustice ale unui pick-up (numai pick-up nu a mai ramas din el) produs prin anii 80 de firma RFT (CONCERT 2030).

 

Difuzoarele din seria CAESAR pentru sateliti le-am luat. Am vazut ca pe site-ul de la M.N.C. dau si parametrii lor ceeace e bine pentru dimensionarea incintelor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SUNFLOWER - este seria de difuzoare de la M.N.C. destinata realizarii de incinte acustice tip subwoofer pentru mediul AUTO.

@ donpetru : Nu vreau sa par nesimtit samd dar pe site-ul mnc difuzoarele din gama sunflower sunt trecute la segmentul Home. Citez " Home Hi-Fi speakers for higher quality applications. High rigidity mechanically very resistant Kevlar cone with rubber suspension. Stable pressed steel frame high temperature aluminium voice coil with linear suspension. " Este o greseala in site ? Totusi difuzoarele par mai mult de casa decat pt auto . Va rog sa ma scuzati daca gresesc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.