Sari la conținut

Postări Recomandate

Caut si eu urgent o schema de mixer BEHRINGER VMX200 ca l-am stricat dintr-o prostie.

Am avut probleme cu transformatorul care nu mai scotea tensiune ~ pe una din ramuri si cu care am rezolvat prin inlocuirea lui,dupa care a mai aparut o problema ciudata pe linia 2 cand bagam semnal oricat de tare sau de incet era semnalul tot se auzea distorsionat am mai umblat eu prin el ,am incercat sa-i bag semnal sa vad circuitul defect .Am bagat semnal si la intrare in corector si tot se auzea distorionat,insa dupa ce iesea din potentiometrele de volum dupa fiecare linie amplificaa normal.

Concluzia mi-a fost ca probabil e ars un integrat de pe linia 2.

Problema e ca acum nu mai merge deloc,pot asculta la el doar bagand semnal normal pe linii si iesirea pe mufa de efecte...

daca scot semnal pe main out nu amplifica nimic nici vumetru nu inidica nimic ,decat pe fiecare intrare mai indica semnalul.

Daca are cineva vreo idee e bine venita .

Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2100-schema-mixer-behringer-vmx200/
Distribuie pe alte site-uri

In situatia dvs. e foarte util un osciloscop si un generator de semnal, asta mai ales daca nu gasiti schema de service. Daca puteti face rost de aceste aparate atunci puteti foarte usor sa dati un semnal de 1kHz pe "linia 2" a mixerului si sa urmariti forma semnalului cu osciloscopul in diferite puncte ale etajului sau etajelor de preamplificare. Este cea mai buna metoda de depistare a "defectului".

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2100-schema-mixer-behringer-vmx200/#findComment-19417

In situatia dvs. e foarte util un osciloscop si un generator de semnal, asta mai ales daca nu gasiti schema de service. Daca puteti face rost de aceste aparate atunci puteti foarte usor sa dati un semnal de 1kHz pe "linia 2" a mixerului si sa urmariti forma semnalului cu osciloscopul in diferite puncte ale etajului sau etajelor de preamplificare. Este cea mai buna metoda de depistare a "defectului".

Stiu dar nu am de unde sa fac rost de asa ceva....plus ca acum nu mai amplifica deloc dupa ce iasa din linii si se uneste intr-o singura iesire si are numai piese smd cu circuit pe ambele parti ale placi...sper totusi sa gasesc vreo schema sau un servis calumea sa fie instare sa-l depaneze...

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2100-schema-mixer-behringer-vmx200/#findComment-19423

Stiu dar nu am de unde sa fac rost de asa ceva....plus ca acum nu mai amplifica deloc dupa ce iasa din linii si se uneste intr-o singura iesire si are numai piese smd cu circuit pe ambele parti ale placi...sper totusi sa gasesc vreo schema sau un servis calumea sa fie instare sa-l depaneze...

Chiar nimic nu se gaseste:(

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2100-schema-mixer-behringer-vmx200/#findComment-19551

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock