Sari la conținut

POSIBILA EDITARE A REVISTEI PE HARTIE

Barbos Radu

Postări Recomandate

Stimati colegi de forum , Domnule Administrator Donpetru , Domnule moterator Sig , dupa cum promiteam cu ceva vreme in urma , am contactat astazi Editura-Tipografie Mirton din Timisoara in vederea lansarii pe format de hartie a revistei Tehnium azi . Astept niste raspunsuri , urmeaza niste tratative care sper eu vor lua o turnaura pozitiva . Aparitia ( lunara , trimestriala , bianuala ) numarul de pagini si alte asemenea detalii ) urmeaza . Nu am renuntat la ideea de la care a plecat totul http://www.forum.tehnium-azi.ro/tehnium_az...ondaj-t783.html . Cum aflu detalii va tin la curent , in privinta banilor , sumele nu vor fi imense , puse mana de la mana s-ar putea . Doresc sa-l vad si "mai mare" acest forum si acesta comunitatea . Educatia noilor generatii , dragostea si pasiunea de a rasfoi o revista care iti aduce tot ce place unui tanar si nu numai , mirosul de cerneala , lucruri de necomparat ! De asemenea doresc sa stiu cine este dispus sa contribuie cu minumul de bani disponibili , cine doreste sa publice , cine este de acord si cine nu ? ! Pareri ; impresii ; etc.

Cu stima Conducerea sectiunii Prestari Servicii - Vanzari si cumparari ! si a sectiunii Entertainment

BARBOS RADU IOAN - MODERATOR !

Editat de B?RBOS RADU IOAN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Personal, raman la parerea ca "varianta Almanah" va avea mai mult succes. O posibila revista in format scris, lunara, nu este rentabila, deoarece, asa cum am mai spus si cu alte ocazii, multi tineri s-au obisnuit si chiar gasesc multe lucruri pe internet. Oricum, la urma urmei, as dori sa vad costul de editare - spre ex. lunara - a revistei la o tipografie. Trebuie mentionat ca nu editarea revistei va fi extraordinar de scumpa, ci contractul de difuzare al acesteia care se face de regula, intre doua persoane juridice - asta ca sa prezinte difuzorului mai multa credibilitate. Cum revista momentan nu are personalitate juridica cred ca intentia lui @RADU se va opri undeva intr-un final... la mijloc. Dar, sa fim totusi, optimisti.

Numai bine.

Link spre comentariu

Cu "raspunsul" cum am mai ramas ? scratchchin.gif

Pai am dat cateva email-uri,nu am primit nici un raspuns , am sunat la ei si mi sa spus sa merg personal , fiind din Timisoara am mers dar nu era cine trebuia . Sincer ... ""Lucru' Romanesc""

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock