Sari la conținut

nu pot sterge 2 fisiere din pc


alex_91

Postări Recomandate

am vrut sa download ez 2 filme cu strong dc++ si am vrut sa verific daca nu sunt fake uri [am iesit din dc++ am intrat in foldaerul cu fisiere temporare si le am redenumit + *.avi pentru a ale putea deschide cu un player sa vad daca sunt bune] dupa ce le am verificat am iesit din player ul cu care le am deschis iar cand am dorit sa sterg acele fragmente de film imi da "cannnot delete *** it is being used by another person or program" de obicei dupa o perioada de timp[10 , 15 min] mergeau sterse [nu imi mai aparea eroarea] sau dupa ce ii dadeam un restart, dar acum de vro 2 zile ma chinui sa le sterg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu Unlocker,ati incercat?
multumesc pt ajutor am reusit cu unlocker.

 

S=ar putea sa fie virusei :D. In run, pune msconfig, diagnostic startup, reset, le stergi, msconfig, normal startup, reset

da cred ca asta era problema, multumesc!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O metodă sigură de şters a cea ce nu poţi ?n mod normal de lucru este să intrii cu F8 ?n Safe Mode la user sau administrator ( atenţie !!!:la modul administrator cere parola creată la instalarea Win-ului ) şi de sub acest mod să ştergi.

Editat de nelu57
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock