Sari la conținut

Zodia Gemenilor !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Astazi am intrat in zodia gemenilor , eu sunt un asemenea ""specimen"" ! dance2.gif nascut pe 4 iunie 1984 , as fi vrut ca si fiul meu sa fie gemeni - desi trebuia - sa nascut in zodia pesti - sa nascut prematur la 7 luni - dar e sanatos si creste si acesta e cel mai important lucru . Trecand inapoi la subiect , as dori sa stiu cati dintr-e voi sunt nascuti in zodia gemenilor , mai - iunie , cati credeti in zodii si cat de mult va regasiti in caracteristicile acestei zodii ? Mor de curiozitate ! prankster.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Raducu,

in principiu orice zodie are atuuri si defecte.

Dumnezeu ne-a lasat pe pamant sa fim pestriti,cu rau si bine,cu ying si yang in noi.

Important este sa lupti continuu pentru un ego sociabil si marinimos.

Daca totusi doresti sa stii mai multe despre ying si yang-ul zodiei tale uite aici un tom de analize zodiacale.

http://www.forum.tehnium-azi.ro/discutii_l...astra-t163.html

Numai bine.

Link spre comentariu

Astazi am intrat in zodia gemenilor , eu sunt un asemenea ""specimen"" ! dance2.gif nascut pe 4 iunie 1984 , as fi vrut ca si fiul meu sa fie gemeni - desi trebuia - sa nascut in zodia pesti - sa nascut prematur la 7 luni - dar e sanatos si creste si acesta e cel mai important lucru . Trecand inapoi la subiect , as dori sa stiu cati dintr-e voi sunt nascuti in zodia gemenilor , mai - iunie , cati credeti in zodii si cat de mult va regasiti in caracteristicile acestei zodii ? Mor de curiozitate ! prankster.gif

Nu cred ca ai nimerit bine cu o discutuie despre zodii pe forumul electronistilor

Te rog sa nu te superi

Link spre comentariu

Nu cred ca ai nimerit bine cu o discutuie despre zodii pe forumul electronistilor

Te rog sa nu te superi

Orice forum ,indiferent de profil, are si o sectiune free,unde fiecare discuta ce doreste.

Cand un electronist se satura de atata electronica si vrea sa ia o pauza ce face ? Se uita la TV, joaca un joc pe calc., bea o bere, sau... intra pe forum la sectiunea "Discutii libere" si isi mai imbogateste cultura,alta decat cea electronica. hi.gif

Numai bine.

Link spre comentariu

-io-s pe 4 iunie 1980 si ma simt chiar foarte bine cu zodia mea

Mama , mama ! Santem doi pe aceasi data 4 iunie , fain ! drink4.gif Acus e ziua noastra dance2.gif si in plus tot in the 80's amandoi !

Ma bucur mult !

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
nascut pe 4 iunie

La multi ani ! band.gif

Sa fi sanatos si fericit pana la adanci batraneti.

Numai bine.

P.S. Urarile sunt si pentru @vio_gl. :hi:

Editat de SIG
Link spre comentariu

La multi ani ! :hi:

Sa fi sanatos si fericit pana la adanci batraneti.

Numai bine.

P.S. Urarile sunt si pentru @vio_gl. :hi:

MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL , TOATE ACESTEA SI MULT MAI MULTE LUCRURI BUNE ITI DORESC SI TIE , MULTAM INCA ODATA . vio_gl LA MULTI ANI CU SANATATE , BUCURII , IMPLINIREA DORINTELOR SI TOT BINELE DIN LUME ! drink4.gif

Link spre comentariu

as dori sa multumesc tutror pentru felicitari de asemeni un la multi ani si tot ce-si doreste domnului barbos radu ioan si multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor dumnealui

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock