Sari la conținut

Relee Numerice

kellook

Postări Recomandate

Salut! Am mai postat asta si pe forumsoftpedia.com. Sunt student in anul IV la Facultatea de Ingineria Electrica - Energetica Industriala. Ca proiect de diploma am de studiat Relee Numerice... si bineinteles ca am de facut o aplicatie cu aceste relee .. ma poate ajuta cineva?

[/b]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti-am raspuns si pe s*********. Intrebarea ta este mult prea generala ca sa poata primi un raspuns . Daca ziceai de ex. fac o aplicatie cu 7sj63 de la siemens si nu stiu ce inseamna "senzitive earth fault" puteam sa-ti dau un raspuns. La intrebarea ta nu se poate da decit un raspuns de felul celor care le-ai primit. Trebuie sa faci tu primii pasi in definirea aplicatiei .

Link spre comentariu

• 1 month later...

Sal Paul L. Uite ca revin cu ceva nou. Acum sunt in anul V ;) si am ceva mai concret dar destul de vag pt mine ca student. In mod normal ar trebui sa ma ajute indrumatorul de proiect dar .. nu vreau sa discut despre el... in fine... lucrarea mea de diploma ar trebui sa fie o aplicatie cu intreruptor de medie tensiune in SF6 cu Un = 24kV, In = 630A, care va contine ca dispozitiv de comanda un releu de la merlin gerin vip 201 . Partea buna este ca aparatele le am ... dar inca nu stiu ce sa fac cu ele... o idee ar fi sa incerc sa simulez un curent de scc cu o trusa de curent .. ar trebui sa montez nishte aparate care sa imi indice toate valorile.. PLS HELP!

Link spre comentariu

Partea buna este ca aparatele le am ... dar inca nu stiu ce sa fac cu ele... o idee ar fi sa incerc sa simulez un curent de scc cu o trusa de curent .. ar trebui sa montez nishte aparate care sa imi indice toate valorile.. PLS HELP!

Stai ca nu inteleg..." nu stii ce vrei sa faci cu ele" ? Pai nu ne-ai spus cum se indituleaza tema ta de proiect de diploma ? Asa, asa, cate ceva imi dau eu seama dar vrei sa vizualizezi sau sa masori curentul de scurtcircuit pe intrerupatorul ala. Cred ca glumesti! Daca il incerci cu o trusa de curent il incerci la curentul nominal dar nu de scurtcircuit.

:c5: :c5: :c5:

Link spre comentariu

Cred ca vrea sa simuleze un curent de defect nu de scurtcircuit.

Sa vedem ce spune amicul de mai sus, cred ca as rezolvat proiectul intre timp.

Paul_L, eu prin curent de defect inteleg micsorarea rezistentei de izolatie, sa ma corectezi daca gresesc. :a6:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock