Sari la conținut

genius


 Share

Postări Recomandate

am o problema subwferul se aude foarte incet daca ai dau volum se aude la fel dar parca ar fi diful spart am am schimbat finalul de la modulul de joase si tot la fel se aude va rog ajutatima este un genius 5005 va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incercati sa testati / masurati din nou ""electronica"" posibil sa fie din nou ""dus"" finalul , de asemenea in etajele preamplificatoare , corectoare de ton , reglaj de volum . Pot exista componente devalorizate , condensatoare uscate , etc.

Bafta ! Dar prima data sftaul Domnului miron1947

Editat de B?RBOS RADU IOAN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock