Sari la conținut

Postări Recomandate

Multumesc pentru link-uri ''donpetru''.

Am citit respectivele link-uri,dar am observat ca niciuna dintre scheme filtre nu ar parea sa fie de la boxele Jazz,asa cum afirma si user-ul ''paradoxx89'' cum ca nu ar fi acelea filtrele.Deoarece el are acele boxe si stie mai bine.

Poate user-ul ''alex_91'' daca este binevoitor sa-mi faca schema filtrului.Valoarea bobinelor poate le aflam impreuna.

Multumesc

Editat de DANY79
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2055-boxe-jazz/#findComment-19129
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru link-uri ''donpetru''.

Am citit respectivele link-uri,dar am observat ca niciuna dintre scheme filtre nu ar parea sa fie de la boxele Jazz,asa cum afirma si user-ul ''paradoxx89'' cum ca nu ar fi acelea filtrele.Deoarece el are acele boxe si stie mai bine.

Poate user-ul ''alex_91'' daca este binevoitor sa-mi faca schema filtrului.Valoarea bobinelor poate le aflam impreuna.

Multumesc

poze cu filtrele si in weekendul asta o sa incerc sa fac si schema.

post-631-1242753547_thumb.jpg

post-631-1242753581_thumb.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2055-boxe-jazz/#findComment-19150
Distribuie pe alte site-uri

• 3 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock