Sari la conținut

As dori un driver USB pt. camera video JVC GR-D73

donpetru

Postări Recomandate

Caut de ceva timp un driver USB pentru camera video JVC GR-D73, am gasit doua site-uri dar fara succes (nu il pot descarca).

Ma gandeam poate are cineva un driver USB pentru aceasta camera video. Driverul il puteti trimite pe adresa redactiei sau la donpetru2003@yahoo.com

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Usb-ul este doar pentru folosirea camere pe post de aparat foto, cu fotografiile pe cardul de memorie, nu pe caseta.

Pentru transferul filmelor de pe caseta se foloseste cablul firewire si un soft de captura. Daca in iesirea DV a camerei puneti un cablu USB (eu am gasit pentru camera mea asa ceva), cand conectati camera la computer, acesta se blocheaza.

Ar fi trebuit sa primiti un CD cu drivere, dar in romanica e totul posibil. In alta ordine de idei, incercati driver-ul de la un aparat foto, ar trebui sa mearga.

Link spre comentariu

Usb-ul este doar pentru folosirea camere pe post de aparat foto, cu fotografiile pe cardul de memorie, nu pe caseta.

Pot fi descarcate si filme,conexiunea USB nu este dedicata aparatelor foto,a aparut inainte de aparatele foto digitale.Eu am in custodie un TV adaptor pe USB si nu apar probleme la captura sau vizionare,deci viteza de transfer, este suficienta.

Link spre comentariu

@adry, multumesc pt. explicatii. Se pare ca cea mai potrivita solutie de transfer a informatiei de pe caseta camerei video JVC in PC este solutia care consta in folosirea unei placii firewire 1394.

@miron1947, referitor la afirmatia dvs. din ultimul post, cred ca este adevarata numai in cazul camerelor video care au memorata informatia pe un stick sau HDD, nu?! scratchchin.gif

Link spre comentariu

@miron1947, referitor la afirmatia dvs. din ultimul post, cred ca este adevarata numai in cazul camerelor video care au memorata informatia pe un stick sau HDD, nu?! scratchchin.gif

De ce?Daca este transferata imaginea ca in cazul celei TV,nu vad care ar fi impedimentul la transferarea imaginii video de la camera la PC.Camera Web este cuplata tot pe USB si poate transmite imagini,in cazul Dvs.mai trebuie softul de transfer si driver-ul pentru a fi recunoscuta.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Dl.miron, transferul prin USB se face de regula la cca. 2Mb/s, lucru ce este inferior valorii de 4Mb/s cu care reda camera video informatia inregistrata pe caseta. Din acest motiv conexiunea prin USB a camerei video se foloseste doar daca dorim sa folosim camera pe post de camera web. Daca informatia ar fi fost inregistrata pe un HDD si nu pe caseta video, atunci afirmatia dvs. de mai sus ar fi intru-totul adevarata. Oricum, multumesc pentru intentie dar sunt cateva aspecte - referitoare la problema trasata de mine initial - care necesita o abordare corecta si o solutie cat mai eficace. Cred ca aceasta solutie o reprezinta transferul informatiei video pe PC printr-o placa firewire. Ar mai fi si varianta cu Tv Tuner dar a mai aplicat-o, dar rezultatul nu a fost tocmai multumitor.

Numai bine

Link spre comentariu

Teoretic, o conexiune USB 2.1 permite o rata de trannsfer de 480 Mbps.,la fel ca o placa firewire.

Alta cred ca e problema calitatii scazute in cazul transferului video prin USB. Care o fi ?

Link spre comentariu

Initial, mai sus, poate nu am formulat cea mai plauzibila explicatie, totusi, din ultimile recomandari care mi-au survenit, mi s-a spus sa incerc cu o placa firewire. S-ar putea, ca limita de transfer a datelor, de care vorbeam mai sus, sa fie impusa de camera video si nu de caracteristicile portului USB ! Foarte probabil! scratchchin.gif

Link spre comentariu

citand un post asemanator (http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080819132009AAYWxtY)

" Normally device drivers are bundled with the OS (XP or Vista).

GR-D73, a miniDV vcam, must be DV~Firewire400**-connected to pc to upload video thru video capture or video editing* application while vcam is ON PLAYBACK. Before cable purchase** check PC for DV port {VCAM@4pin=>firewireCABLE=>PC@4/ 6pin?}. If none, install firewire card: pci for pc or pcmcia / express card for laptop.

http://h71036.www7.hp.com/hho/cache/3151...

entry-level Movie Maker* (free w/ Vista/wmm6 & XP/wmm2) is simple & easy to learn. Upgrade to intermediate (or advanced) video editing apps accdg. to need & skill level

http://video-editing-software-review.top...

video editing process- Vista/wmm6

>>> open wmm- start/all programs/wmm->TASK pane

1. Import video stream** - editing software remotely controls vcam operations

2. Edit- drag/drop video files->timeline & enhance w/effects, transition, music & titles

3. Publish (render)- save Movie (OK for youTube), also, save Project.msmmw file

>>> Share=>auto-shifts to WindowsDvD authoring app->burn to DvD

Similarly: XP/wmm2- Capture/Edit/Finish- DvD authoring app, e.g.,DvD Flick or Nero

For details, visit: http://www.microsoft.com/windowsxp/using... "

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock