Sari la conținut

Un fullrange cu difuzoare SAL si PAudio!

donpetru

Postări Recomandate

Cu siguranta o sa intrebati de ce nu prea a postat administratorul forumului in ultimul timp! Nu am postat deoarece in ultima luna, pe langa alte proiecte in derulare, am avut de conceput o incinta, ati spune la prima vedere... cam ciudata! unsure.gif Da, am vrut sa vad cum se comporta intr-o incinta acustica doua difuzoare de la doua firme "concurente". Este vorba de PAudio, mai exact driver-ul PAudio WN-D63 si hornul PH-94 si binecunoscutul MID-WOOFER SAL, PA40100. Dar pentru inceput sa va prezint difuzoarele:

1. PAudio Wn-D63 (cu si fara horn PH-94):

1_WN_D63.jpg 1_WN_D63_si_PH_94.jpg

2_WN_D63.jpg 2_WN_D63_si_PH_94.jpg

2. SAL PA40100:

SAL_PA40100_1.jpg SAL_PA40100_4.jpg

3. Si "Boxa Full Range" cu binecunoscutul filtru. a carui schema a fost intrebata si expusa in acest in forum - filtru l-am modificat "putin" pe partea de protectie:

Full_range_nemochetat.jpg Full_Range_si_filtru_DNA.jpg

P1010122.jpg Full_Range_Final.jpg

Precum observati, mai trebuie montat grilajul de protectie a difuzoarelor - dar asta dupa vopsire, in cursul zilelor urmatoare.

Si bineinteles, ce este mai important, pentru cei care vor sa execute acest proiect, schema de executare a incintei:

600W_Full_Range.pdf

Later Edit: Incinta suna foarte bine, asta datorita in primului rand driver-ului PAudio. Totusi, este o varianta cu MidWoofer LowCost foarte buna si o recomand tuturor.

Numai bine si astept review-urile voastre. :hi:

Link spre comentariu

Felicitari.

Poate e util pentru utilizatorii forumului sa stie la cat se ridica investitia completa pentru o pereche de astfel de boxe.

Numai bine.

Link spre comentariu

Multumesc. Intr-adevar, peste 2500lei "cost de productie" perechea de incinte. As putea spune si 3000lei si nu cred ca exagerez. Aprox. 12lei au costat numai hulsuruburile, adezivul de prins mocheta 20lei, mocheta 80lei, 2buc. driver+horn = 1350 lei, 2 buc SAL PA40100 = aprox. 900lei, MDF = 200lei plus manopera de realizare s.a.m.d

Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock