Sari la conținut

Ce amplificator sa fac cu IRFP260N

cristivirgil

Postări Recomandate

Cunosc aceasta schema. Cred ca o sa fac ceva cam pe aceasta tema .Totusi o sa maresc tensiunea de alimentare undeva pe la 2x70V DC.Parerea mea este ca o sa sune putin mai bine asa.Sau o sa utilizez doua surse :una pentru partea de putere si una pentru restul.

Multumesc pentru raspunsul prompt

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru o tensiune asa mare ar trebui utilizate mai multe perechi de finali.....o singura pereche nu rezista

1.Vdss pentru acest tranzistor este de 200V...nu vad de ce n-ar merge ???

2.Tranzistoarele sunt ''veritabile'' adica sunt fabricate de International Rectifier si mai sunt si sortate

3.La conectarea paralel nu creste tensiunea de lucru la care poate lucra gruparea ci curentul...parerea mea!

4.Incearca sa urmaresti specificatiile acestui tranzistor privind curentul Id=50A

Editat de cristivirgil
Link spre comentariu

O sa fac pentru inceput o varianta cu 2 tranzistoare,asta pentru ceva teste si optimizari , cu un radiator decent n-ar trebui sa am probleme .Dupa care varianta finala o sa fie cu 4 tranzistoare sau cu 6 tranzistoare...sau cu oricate.

Oricum tensiunea de alimentare o sa fie in functie de condensatorii de filtrare pe care o sa-i gasesc.

Acum asta ar fi problema...filtrarile.Unde gasesc de cumparat condensatorii? Nu vreau sa cumpar condensatori facuti de chinezoi prin cine stie ce hambar sau vapor... scratch_one-s_head.gif Salutare!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock