Sari la conținut

Alimentator electrosoc

gila

Postări Recomandate

Am un electrosoc (GA 809) care dupa ce l-am cumparat l-am descarcat si nu mai vrea sa se incarce

Schema de alimentare a acululatoarelor consta dintro rezistenta in paralel cu un condensator pe una din alternante

o8f9ys.jpg

Daca poate cineva sa-mi indice care ar putea fi valoarea pt condensator si rezistenta ca sa incarce 6 acumulatore legate in serie

Nu cunosc caracteristici pt acumulatoare...Banuiesc ca sunt Ni-Cd si au cam L=30 mm si D=10 mm

Multumesc

post-4529-1241962048_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un raspuns la calculul RC necesita doua raspunsuri:

1. Valorile componentelor R si C din schema prezentata ?

2. Un raspuns la "intrebarea" adresata de dl.miron mai sus ?

Totusi, inainte de a utiliza aceasta schema pentru incarcarea acumulatoarelor, as dori sa va aduc la cunostinta un dezavantaj destul de important al acestei solutii de incarcare. Deoarece curentul de incarcare nu se poate mentine constat pe toata durata de incarcare a acumulatoarelor, numarul de incarcari al aceluiasi set de acumulatori este in mod drastic redus. Sau altfel spus, durata de viata a acumulatoarelor incarcate prin acest procedeu este mica.

Numai bine

Link spre comentariu

In functie de tipul si capacitatea acumulatoarelor difera curentul de incarcare si este dimensionat C si R.

Un raspuns la calculul RC necesita doua raspunsuri:

1. Valorile componentelor R si C din schema prezentata ?

2. Un raspuns la "intrebarea" adresata de dl.miron mai sus ?

Totusi, inainte de a utiliza aceasta schema pentru incarcarea acumulatoarelor, as dori sa va aduc la cunostinta un dezavantaj destul de important al acestei solutii de incarcare. Deoarece curentul de incarcare nu se poate mentine constat pe toata durata de incarcare a acumulatoarelor, numarul de incarcari al aceluiasi set de acumulatori este in mod drastic redus. Sau altfel spus, durata de viata a acumulatoarelor incarcate prin acest procedeu este mica.

Numai bine

Acumulatorii sunt Ni-Cd cu o capacitate de 300 mAh

Acuma puteti sa-mi dati valorile pt R si C ?

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock