Sari la conținut

Placa audio pt 2 microfoane in simultan

Billy Brasov

Postări Recomandate

Salut, am gasit de curand un progam de karaoke (ultrastar de luxe) si nu reusesc sa il fac sa functioneze pe calculatorul lui fiumeo, pe pc'ul meu merge si ma gandesc ca poate fi din cauza ca in pc'ul meu am o placa de sunet pci express iar pe cel al copilului nu are decat placa de sunet ce este incorporata in placa de baza.

Am nevoie de niste sugestii in legatura cu ce placa audio sa cumpar ca sa functioneze totul asa cum trebuie.

Ar mai fi un lucru, m'ar interesa ca placa de sunet ce o sa mi'o recomandati sa nu coste mai mult de 70 - 80 de euro si sa permita conectarea a 2 microfoane simultan deoarece programul ultrastar are optiune de multiplayer.

Deasemeni va rog sa imi recomandati si doua microfoane bune pentru toata operatiunea asta. (as prefera ceva wirlless de pana in 50 de euro amandoua daca se poate)

Multumesc anticipat pt orice sugestie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

The S-combine takes the inputs of two microphones and combines them into a single microphone level output:

http://www.samsontech.com/products/product...9&brandID=2

Pe la noi am vazut ca ar costa cam 180 RON

Cu piesa asta nu as mai avea nevoie si de placa de sunet sau o sa am nevoie de ambele? Inca ceva, unde as gasi'o in spania? (m'am uitat putin pe internet dar in spaniola nu am gasit nici o informatie despre aceasta piesa iar problema este ca eu locuiesc in Valencia)

Alte solutii sa pot conecta 2 microfoane simultan la acelasi PC ?

Link spre comentariu

Nu pot sa va dau numele firmei,deoarece este considerata reclama.

Da, asta era o solutie foarte buna numai ca aproape triplica bugetu pt microfoane. (nu as vrea sa investesc mai mult de 50 de euro in cele 2 microfoane dat fiind faptul ca fiumeo are doar 7 ani iar vara lui cu care cel mai probabil vor canta la dublu are doar 8 ani si din acest motiv vreau sa le cumpar ceva mai ieftin deoarece ei nu prea au grija de lucruri.. cum sunt toti copii..)

Apropo cu aceste microfoane sugerate de dvs. mai este nevoie si de o placa de sunet sau de alte piese ca sa functioneze ambele microfoane simultan fiecare pe o line diferita?

Normal nu as vrea sa depasesc suma de 120 de euro cu tot cu microfoane si cu ce mai trebuie ca sa functioneze toata chestia.

Inca un lucru pe care v'as ruga sa ma lamuriti este faptul ca mie frica ca nu cumva sa cumpar totul si ambele microfoane sa mearga doar pe unul din playeri ma refer acel joc cand este pus la dublu apare ecranul impartit in doua parti egale iar in partea de sus este player 1 si in cea de jos player 2 si ma intereseaza ca nu cumva amandoua microfoane sa puntueze doar in player 1 sau numai in player 2 ci fiecare sa puntueze unde trebuie.. (nu stiu, se poate intampla?)

Editat de Billy Brasov
Link spre comentariu

Pai cumpara o placa de sunet obisnuita si monteaz-o in calculatorul tau.

Vei avea doua placi de sunet,fiecare avand cate o intrare de microfon.

Programul de karaoke,Ultrastar allows several people to play simultaneously by connecting several microphones possibly to several sound cards.

Investitia e minima si la o adica placa de sunet nou cumparata o poti folosi ulterior la calculatorul fiului tau.(spuneai parca ca are doar placa de sunet incorporata in placa de baza,deci e cam depasita poate.)

Numai bine.

Link spre comentariu

Pai cumpara o placa de sunet obisnuita si monteaz-o in calculatorul tau.

Vei avea doua placi de sunet,fiecare avand cate o intrare de microfon.

Programul de karaoke,Ultrastar allows several people to play simultaneously by connecting several microphones possibly to several sound cards.

Investitia e minima si la o adica placa de sunet nou cumparata o poti folosi ulterior la calculatorul fiului tau.(spuneai parca ca are doar placa de sunet incorporata in placa de baza,deci e cam depasita poate.)

Numai bine.

Placa de baza a calculatorului copilului este o Asus P5QL-E de fabricatie recenta (2008 cred) problema este ca am nevoie sa fac calculatorul copilului sa functioneze cu cele 2 microfoane si cu acel program datorita faptului ca pc'ul meu nu poate fi pus la dispozitia copiilor.

Cu alte cuvinte solutia dvs. mi se pare excelenta si ar fi sa cumpar 2 placi de sunet si sa le pun pe calculatorul copilului iar in felul acesta ar trebuii sa functioneze totul corect?

va multumesc!

Link spre comentariu

Nu am stiut de impartirea ecranului si ca va trebuie doua canale audio distincte(nu am pasiunea cu karaoke),dar pentru solutia cu 2 placi de sunet,am gasit microfoane fara fir la un pret acceptabil.

post-9-1241365614_thumb.jpg

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Nu am stiut de impartirea ecranului si ca va trebuie doua canale audio distincte(nu am pasiunea cu karaoke),dar pentru solutia cu 2 placi de sunet,am gasit microfoane fara fir la un pret acceptabil.

multumesc pt sugestii, inca o curiozitate, este posibil ca cele doua placi de sunet sa intre in conflict daca se vor afla amandoua pe aceasi placa de baza? este recomandabil sa fie de aceasi marca si acelasi model identic sau din contra sa fie distincte si fiecare cu driverul sau ?

Link spre comentariu

Pai puteti folosi una pe PCI si una cea de pe placa de baza.Daca apar conflicte nu am cum sa stiu,eu am avut conflict intre un tuner TV si placa de retea.

Link spre comentariu

Foloseste placa de sunet de la calc. tau + placa de sunet on board de la calc. baiatului si vezi daca functioneaza.(dupa ce in prealabil ai achizitionat cele doua microfoane).

Succes.

Link spre comentariu

Foloseste placa de sunet de la calc. tau + placa de sunet on board de la calc. baiatului si vezi daca functioneaza.(dupa ce in prealabil ai achizitionat cele doua microfoane).

Succes.

Din cate am citit pe internet se zice ca in momentul in care se introduce o placa de sunet pci express cea "on board" devine automat inactiva si nu se poate activa ca sa lucreze simultan cu cea introdusa in slot'ul pci express. (eu am instalat pe pc'ul meu acel program si am facut niste probe cu doua microfoane ce le aveam la indemana si se pare ca asa este deoarece la player 2 nu se misca punctajul indiferent care din microfoane il introduc in intrarea de microfon de pe placa baza iar la player 1 totul este ok indiferent ce microfon introduc in intrarea de microfon de pe placa de sunet.)

Cred ca cel mai bine ar fi sa cumpar o placa de sunet si sa o pun in paralel pe pc'ul meu langa cea pe care o am ca sa fac probe, problema este ca nu voi putea cumpara acelasi model deoarece pe pc'ul meu am o placa de sunet de vre'o 200 de euro iar cea pt copil nu vreau sa coste prea mult deoarece va avea nevoie de ea doar pt aces joc si acum ma gandesc din nou daca sa nu trebuiasca sa fie amandoua la fel. in cel mai rau caz cumpar 2 la fel din prima si incerc direct pe calculatorul baiatului..

nu stiu, ce opinati?

Link spre comentariu

Se pot face si trucuri mai ieftine.

1. Nu stiu softul de karaoke, dar microfoanele pot intra pe mic in si line in. Daca se po pune in fost aceste 2 intrari, si aveti cateva mufe audio in spate, nu mai trebuie placa audio.

2. Microfoanele wireless...Am facut acum cateva saptamani un mini-emitator FM (nu sariti cu legislatia, microfoanele din comert sunt pe 88mhz) cu raza ca cam 100m. Avea un preampificator de mic si un modulator, simplut montajul. Daca intereseaza postez si shema. Se poate conecta la un receptor si cu iesirea in intrarea pc. E mai ieftin si mai ...controlabil, plus ca mi s-a parut mai clar comparativ cu comertul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock