Sari la conținut

Scheme de corectoare de ton si egalizatoare !

Postări Recomandate

Am gasit in biblioteca personala cu montaje electronice un corector de ton mai vechi, facut parmise de firma Adelaida si comercializat prin anii 2002...2005. Este un corector de ton clasic cu performante modeste dar multumitoare. Cablajul l-am facut la vremea respectiva cu programul TCI (mai multe informatii aici despre acest program) si din ce imi aduc aminte am incercat sa respect cat mai exact cablajul original al corectorului de ton. Deci, daca doriti un corector de ton simplu care sa nu va dea mari batai de cap cu zgomotul de fond, sa aiba niste corectii de ton profunde si multumitoare, atunci va recomand acest corector de ton:

PCB Corector de ton stereo cu doua tranzistoare.pdf

Eventualele observatii va rog sa le dezbateti intr-un topic separat.

Editare ulterioara - Schema (numerotarea nu este aceeasi ca cea din pdf-ul de mai sus):

DP0301 - Corector de ton stereo.jpg

Parerea mea, cel mai bine incercati varianta lui DonPetru (fara dorinta de a face reclama...) , "KIT101 - Corector de ton cu preamplificator audio", si eu am incercat cateva scheme, dar KIT101 m-a surprins in mod placut, recomand tuturor. In plus, fiind proiect complet are de toate, de la schem pana la cablaj.

Schema aici:

http://www.tehnium-azi.ro/topic/3088-kit101-corector-de-ton-cu-preamplificator-audio-colectia-tehnium-azi/

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock