Sari la conținut

Accesarea forumului in Google Chrome

donpetru

Postări Recomandate

Astazi mi s-au semnalat cateva probleme legate de accesarea forumului cu ajutorului browser-ului web Google Chrome. Era vorba mai exact de un mesaj de atentionare de genul, citez:

Avertisment: Accesarea acestui site poate produce pagube computerului dvs.!
Site-ul Web de la www.forum.tehnium-azi.ro conţine elemente de pe site-ul www.ro.gyboo.com, care se pare că găzduieşte malware – software care vă poate afecta computerul sau opera ?n vreun alt mod fără acceptul dvs. Simpla accesare a unui site care conţine malware vă poate infecta computerul.

Mentionez ca acest mesaj nu este real si ca drept urmare, pentru vizualizarea forumului apasati cu incredere butonul "Accesati oricum" dupa ce imprealabil ati bifat optiunea aferenta.

As dori in acest topic sa mentionati daca v-ati lovit de aceasta problema urmand ca in cursul zilelor urmatoare sa o indepartez.

Numai bine

LATER EDIT: As dori sa incercati din nou acum. Cred ca am rezolvat problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Folosesc Google Chrome si intr-adevar am avut aceast mesaj de atentionare .

Acum vad ca nu mai apare,poate,dupa cum anunta adminul, s-a rezolvat .

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock