Sari la conținut

kit 205

alex_91

Postări Recomandate

Cred ca am mai vorbit despre acest kit si in alte topicuri, are pe intrare 2 integrate [cate unu pe canal], prfinali 2x B1109 + 2xD1609 si finali 4x 2sa1943 + 4 x 2sc5200, ma gadeam sa i pun niste mosfeturi pe etajul final pentru a i mari puterea, ce parere aveti?? va multumesc!

Link spre comentariu

1. Nu puteti sa inlocuiti bipolari cu MOSFET-uri. Nu orice schema permite lucru asta si cu atat mai putin acest kit.

2. Pentru a mari puterea unui amplificator audio pe aceeasi rezistenta de sarcina va trebui sa mariti tensiunea de alimentare a amplificatorului audio si puterea sursei de alimentare a sa. Am spus acest lucru nu numai aici ci si in articolul despre alimentarea amplificatoarelor audio din paginile revistei TEHNIUM AZI. Daca montati mai multi finali in paralel, nu faceti altceva decat sa permiteti amplificatorului sa functioneze pe sarcini mai mici (sau altfel spus sa debite o putere mai mare pe impedante mai mici). Dar cred ca nu va doriti asta!

3. Incercati totusi sa schitati schema acestui kit asa cum am facut si eu cu kiturile de corector de ton. Cred ca schema ar fi utila multor utilizatori.

Link spre comentariu
1. Nu puteti sa inlocuiti bipolari cu MOSFET-uri. Nu orice schema permite lucru asta si cu atat mai putin acest kit.

2. Pentru a mari puterea unui amplificator audio pe aceeasi rezistenta de sarcina va trebui sa mariti tensiunea de alimentare a amplificatorului audio si puterea sursei de alimentare a sa. Am spus acest lucru nu numai aici ci si in articolul despre alimentarea amplificatoarelor audio din paginile revistei TEHNIUM AZI. Daca montati mai multi finali in paralel, nu faceti altceva decat sa permiteti amplificatorului sa functioneze pe sarcini mai mici (sau altfel spus sa debite o putere mai mare pe impedante mai mici). Dar cred ca nu va doriti asta!

3. Incercati totusi sa schitati schema acestui kit asa cum am facut si eu cu kiturile de corector de ton. Cred ca schema ar fi utila multor utilizatori.

am 2 raduri de finali pentru acest kit si cred ca o sa ii pun in paralel pentru a putea pune mai multe boxe pe iesire ccand am nevoie, si o sa incerc sa fac schema acestui kit weekendul acesta. multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 weeks later...

am facut rost de un radiator si as vrea sa imi spuneti daca este suficient de mare pentru inca un rand de finali.

ps:- nu am avut timp sa fac schema kitului, poate dupa ce termin cu tezele

- radiatorul vechi si cel "nou"

post-631-1241275918_thumb.jpg

post-631-1241275961_thumb.jpg

Link spre comentariu
am facut rost de un radiator si as vrea sa imi spuneti daca este suficient de mare pentru inca un rand de finali.

Radiatorul este potrivit pentru inca un rand de finali. Totusi, nu este bine sa va rezumati doar la radiatorul cu care vine kitul si acest radiator (adica radiatoarele din imaginile postate). Nu este suficient, asta daca nu va ganditi la o metoda de ventilare a lor. Ar trebui sa luati si asta in calcul.

Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock