Sari la conținut

Nu stiu ce film artistic sa vad de PASTE!!!!!!

titi

Postări Recomandate

Hristos a Inviat!!!

Astazi fiind sarbatoare ma gandeam sa ma uit printre altele la un film dar nu stiu care sa fie. As vrea ceva actiune, istoric, drama.... de comedie nu prea am chef acum!!! :biggrin:

Asadar, va rog, urgent recomandati-mi un film. Deja m-am cam aprins de la cateva pahare de vin!! biggrin.gif

NOROC! cheers.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adevarat a inviat!

Tias recomanda high school musical 3 ii umpic muzical dar ii fain ca drama,sau fast and fourios 4 naughty.gif , Sniper.2009 ,Hearts.Of.War.2007,Rescue Dawn,Pitch Black 2000 sau poti sa te uiti la ISUS din Nazaret daca vrei ceva istoric

drinks.gif

Link spre comentariu

Multumesc mult,

Cred ca am sa uit la Seven Pounds cu Will Smith. Pare foarte interesant!

Apropo, SIG, filmul de care zici tu l-am descarcat eu anul trecut de pe net, dar e un film mai mult pentru.... pocaiti. Oricum, multumesc pentru intentie dar nu este ceea ce cautam. unsure.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock