Sari la conținut

help me ! am nev de o idee !

Postări Recomandate

hello ! is noua aici,cautam niste chestii pe internet si am dat de acest forum . am nevoie de o idee sa`mi pot face un proiect pt facultate,obiectul se cheama proiectare cu microprocesoare si nu stiu despre ce anume sa fie .. ori o masinuta ... ori ceva cu afisaj pe un display .. nu stiu .. ceva oricat de simplu sa fie .. si sa ma ajutati si cu documentatia .. si cu ce as avea nevoie .. va rog .. multumesc anticipat ! sa nu uit.. placuta de dezvoltare o am deja facuta . i-am atasat schema .

post-4310-1239037834_thumb.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1948-help-me-am-nev-de-o-idee/
Distribuie pe alte site-uri

1. Trebuie musai sa folositi schema prezentata in proiectul dvs. sau puteti apela la alta schema ?

2. Schema nu cred ca ati facut-o, cred ca v-a dat-o profesorul din raftul bibliotecii. Pentru ca daca era sa realizati dvs. schema, era de la sine inteles sa stiti si ce sa faceti cu ea! Acum vine intrebarea: daca v-a dat schema nu v-a dat si ceva documentatie la ea, respectiv un program. Va intreb asta deoarece schema pare fi luata dintr-un proiect "mai vechi"!

In ceea ce priveste documentatia si proiectul, aici va putem indruma catre bibliografie, eventual expune pasii necesarii elaborarii acestuia. In nici un caz nu trebuie sa va asteptati sa va dea cineva proiectul de-a gata, asa cum s-a mai crezut si cu alte ocazii (topicuri de genul acesta).

Asadar, postati un raspuns macar la prima intrebare.

Numai bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1948-help-me-am-nev-de-o-idee/#findComment-18297

1. Trebuie musai sa folositi schema prezentata in proiectul dvs. sau puteti apela la alta schema ?

2. Schema nu cred ca ati facut-o, cred ca v-a dat-o profesorul din raftul bibliotecii. Pentru ca daca era sa realizati dvs. schema, era de la sine inteles sa stiti si ce sa faceti cu ea! Acum vine intrebarea: daca v-a dat schema nu v-a dat si ceva documentatie la ea, respectiv un program. Va intreb asta deoarece schema pare fi luata dintr-un proiect "mai vechi"!

In ceea ce priveste documentatia si proiectul, aici va putem indruma catre bibliografie, eventual expune pasii necesarii elaborarii acestuia. In nici un caz nu trebuie sa va asteptati sa va dea cineva proiectul de-a gata, asa cum s-a mai crezut si cu alte ocazii (topicuri de genul acesta).

Asadar, postati un raspuns macar la prima intrebare.

Numai bine

nu trebuie neaparat sa folosesc schema si m-am exprimat gresit cand am postat anuntul.ni s-a dat schema si noi am facut o placuta care sa contina ce e pe schema. si ca program, am mplab -ul,asta folosim. si ca documentatie,ceea ce avem e ce facem la laborator,totul e la libera alegere,ni s-a zis sa ne interesam pe internet.si daca mi-ati da o bibliografie,ar fi foarte ok. va multumesc

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1948-help-me-am-nev-de-o-idee/#findComment-18298

Ati putea sa-mi dati un sfat,spunandu-mi cu ce sa incep ?

Daca nu te pricepi la microcontrolere nu ai alta sansa decat copy/paste la o schema de pe net.

Daca te pricepi la uC atunci e mai simplu, alegi proiectul, alegi uC, scrii programul si gata!

E foarte greu pt. cineva sa te ajute la un proiect cu uC de la zero, trebuie sa iti explice fiecare pas, si pasii cei mai multi tin de arhitectura uC si programul folosit in aceea schema.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1948-help-me-am-nev-de-o-idee/#findComment-18344

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock