Sari la conținut

MY-520 sistem audio 5.1

SIG

Postări Recomandate

Am achiztionat acest sistem audio de calculator de vre-o un an si tot nu imi vine sa cred ce bine se aude.

Subwooferul este pe principiul bandpass 4 si suna teribil pentru un sistem de calculator.

Cand l-am luat de la Altex mai multe sisteme erau conectate la acelasi calculator si am putut asculta aceeasi piesa pe rand ,dand volumul la zero la restul.

Asa am incercat vre-o 5 sisteme,dintre care si cu renume,si am ramas la aceasta marca necunoscuta (Myria)

Cineva imi spunea ca sunt fabricate dupa ceva reteta americana. Asa o fi ?

Mai are cineva acest model de boxe pentru calculator ?

Mai impartaseste cineva aceasta impresie a mea ?

Numai bine.

Editat de SIG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@SIG, posteaza niste imagini, te rog, cu sistemul Myria. Eventual, daca poti sa dai mai multe date despre dimensiunile fizice, in special, a subwoofer-ului. Ma gandesc ca vor fi cativa utilizatori care vor incerca sa-l reproduca. Bineinteles, ca sa faca lucru asta vor trebui sa le dai niste parametrii TS "de baza" la difuzorul care echipeaza acest subwoofer. Parametrii TS ai putea sa-i masori dupa binecunoscuta metoda, dar asta in limita timpului tau liber disponibil.

Link spre comentariu

Pun o poza cu subwooferul si unul dintre sateliti.

Dimensiunile subwooferului sunt 23x15x27 (inaltime x latime x lungime)

Subwooferul are doua butoane rotative,unul pentru volum si celalalt pentr bass.

Fiecare buton este incadrat de un plastic transparent prin care se reflecta o lumina albastra,probabil de la niste leduri bine pozitionate.

Basul e ferm si cald in acelasi timp.

In spate are posibilitatea conectarii fie stereo fie AC3 (5.1)

Tot in spate mai are un comutator pentru surround sau stereo.

De reprodus poate ca se poate reproduce,nu l-am desfacut inca,insa la 160 sau 180 de RON cat a costat poate e de preferat achizitia directa.

Cand se va defecta ceva am sa-l desfac cu siguranta si voi revenii cu poze din interiorul subwooferului unde e electronica,insa pana atunci tine-l Doamne cat mai mult ca binisor suna. hi.gif

Imi pare rau ca nu am nici o hartie despre el,nu mai gasesc nici factura ,ca sa pot da mai multe detalii. (atasez totusi niste specificatii gasite pe net )

In concluzie,au un design frumos si suna bine spre foarte bine (nu cred ca placa mea audio o fi ceva extra ca sa spunem ca ea face sa sune asa bine muzica)

Ca putere e suficienta pentru a face chef intr-o camera mare sau chiar intr-un apartament de dimensiuni medii.

Tip boxe: 5.1

Numar boxe: 4 (front si rear L si R)

Putere muzicala (W): 6

Ecranate magnetic: Da

Dimensiuni (L x I x A) (cm): 15.5 x 11.2 x 9.5

Numar boxe: 1 (central)

Putere muzicala (W): 6

Dimensiuni (L x I x A) (cm): 15.5 x 11.2 x 9.5

Numar boxe: 1 (subwoofer)

Putere muzicala (W): 20

Dimensiuni (L x I x A) (cm): 27.8 x 22.6 x 15

Compatibilitate: PC/MAC

CD

MP3

Decodare Hardware: 6 canale directe

Putere totala (RMS) (W): 50

Raspuns in frecventa (Hz): 20 - 20.000

Raport semnal/zgomot (SNR) (dB): 80

post-5-1238217721_thumb.jpg

Editat de SIG
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

am un sistem audio 5+1 creative inspire t 6100 montat la calculator si nu merg toate boxele.cand schimb de la unitate jakurile intre ele merg alte 2 boxe .stie cineva cum se leaga sau mai trebuie altceva interpus intre calculator si sistem?

Link spre comentariu

am un sistem audio 5+1 creative inspire t 6100 montat la calculator si nu merg toate boxele.cand schimb de la unitate jakurile intre ele merg alte 2 boxe .stie cineva cum se leaga sau mai trebuie altceva interpus intre calculator si sistem?

Nu aveti iesiri 5.1 la calculator? Daca aveti, incercati sa configurati placa audio in acest mod si dupa aceea utilizati cabluri special pentru 5.1.

Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock