Sari la conținut

port forward

vio_gl
 Share

Postări Recomandate

salutare la toata lumea dupa cum cred ca ati dedus din titlu as vrea sa fac un port forward la odc dar cum nu reusesc am apelat la voi poate stie cineva dar cum google nu prea imi da multe explicatii mam gandit ca poate imi da un coleg forumist adica cineva care sa aiba rabdare cu mine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Setarea router-ului:

1. In sectiunea Advanced -> Virtual Server bifezi Enable, Name: oDC

2. Setezi apoi IP-ul calculatorului pe care ai ODC-ul, spre exemplu "private IP": 186.167.xxx.xxx

3. Apoi protocolul: Both si celalalte setari:

- Private port: 20000

- Public port: 20000

- Schedule: Always

4. Apply

Setarea programului oDC

1. Bifezi modul "Active" (nu "Passive");

2. Apoi completezi adresa IP - IP-ul public; Port: 20000

Cam acestea ar fi instructiunile.

Numai bine

Link spre comentariu

Provider-ul de internet este RDS ? Daca da, atunci la sectiunea WAN Setting ar trebui sa setezi "Dynamic IP".

La sectiunea LAN se completeaza campurile doar atunci cand ai un IP strict dedicat. Nu prea se justifica atunci cand ai IP Dinamic deoarece la fiecare reconectare va trebui sa schimbi setarile, nu numai in sectiunea de configurare a router-ului ci si in ODC (mod "Active" de transfer de date).

Mai posteaza un print screen cu optiunile NAT >> Port Forwarding.

Link spre comentariu

IP-ul de retea il poti lua dand click pe unul din cele doua calculatoare din bara de navigare a Windows-ului (cei arondati la RDS au doua calculatoare in bara). Dupa ce faci asta o sa-ti apara o fereastra cu doua taburi: General si Details. Selectezi tabul "Details" si apoi ai sa vezi IP-ul de retea.

Numai bine

Link spre comentariu

am dat si mi apare ip-ul de la router

am dat si mi apare ip-ul de la router

Salut am eu router Edimax exact meniul ca al tau si am facut port forward pt ODC , Strong DC , Radio Live , Live Broadcast TV.

Te duci la sectiunea NAT, apoi Port Forwarding, apoi setezi ip-ul si portul, Atasez poze cum este facut la mine, si apoi le urmezi si tu, OK

am uitat ca trebuie sa bifezi si casuta "enable port forward" trebuie si aceasta bifata.

Prima poza sunt setarile necesare, pt port forward ca sa iti mearga odc-ul pe active, si a doua poza este pt ca confirma aplicarea porturilor de forward

Ca sa nu ai probleme la urmatorul restart la al PC-ului, este indicat sa iti pui manual IP-ul 192.168.2.x in calculator , pe care l-ai definit la port forward.

La odc pui ip-ul public afisat pe siteul www.whatismyip.com, iar la port treci un port oarecare iti convine in gama 20064 - 20164

Toate porturile in aceasta gama le poti folosi pt ce doresti tu :

Ex 20064 pt odc, 20065 pt strong, 20130 pt radio online, etc dar sa te incadrezi in porturile definite.

Acum am si eu o intrebare ce port foloseste Fifa 08 pt host, ca sa imi forwadez portul pt a putea face host la fifa.

MS

post-13-1238318343_thumb.jpg

post-13-1238318357_thumb.jpg

Editat de bogdy
Link spre comentariu

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock