Sari la conținut

alegerea conexiunii de internet in IE

Postări Recomandate

Salut, am si eu o intrebare, eu am la PC doua conexiuni la internet de la 2 provideri

Am o conexiune prin ip rutabil 192.168.1.x , si o conexiune prin DSL 92.83.x.x

Daca le conectez pe ambele conexiuni , IE si celelalte apicatii care folosesc internetul, se conecteaza pe conexiunea DSL care este prin PPPoE, ci nu pe conexiunea 192.168.1.x care este mult mai mare ca cealalta care este PPPoE

Cum fac ca unele aplicatii , de ex Strong Dc sa folosesc conexiunea 192.168.1.x si ODC sa foloseasca conexiunea 92.83.x.x

si internet explorerul sa foloseasca 192.168.1.x

Cum fac ca unele aplicatii sa foloseasca o conexiune si alte aplicatii sa foloseasca cealalta conexiune de internet.

Este vreo varianta cum pot sa setez ce conexiune sa folosesc?

Va multumesc

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1913-alegerea-conexiunii-de-internet-in-ie/
Distribuie pe alte site-uri

In strong DC sau ODC poti seta "modul activ" de transmitere a datelor. In acest caz ti se va cere un IP. Deci, poti configurezi Strong DC++ pe un IP iar ODC pe celalalt IP. Asta ar fi o solutie.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1913-alegerea-conexiunii-de-internet-in-ie/#findComment-17970

Salut, am si eu o intrebare, eu am la PC doua conexiuni la internet de la 2 provideri

Am o conexiune prin ip rutabil 192.168.1.x , si o conexiune prin DSL 92.83.x.x

Daca le conectez pe ambele conexiuni , IE si celelalte apicatii care folosesc internetul, se conecteaza pe conexiunea DSL care este prin PPPoE, ci nu pe conexiunea 192.168.1.x care este mult mai mare ca cealalta care este PPPoE

Cum fac ca unele aplicatii , de ex Strong Dc sa folosesc conexiunea 192.168.1.x si ODC sa foloseasca conexiunea 92.83.x.x

si internet explorerul sa foloseasca 192.168.1.x

Cum fac ca unele aplicatii sa foloseasca o conexiune si alte aplicatii sa foloseasca cealalta conexiune de internet.

Este vreo varianta cum pot sa setez ce conexiune sa folosesc?

Va multumesc

Am incercat acum cateva minute si nu vrea sa ia IP-ul pe care il trec eu , tot pe ala de pe connexiunea PPPoE il ia, eu am trecut la odc ip-ul cu 192.168.1.x (ip public 89.121.197.x) iar PPPoE are IP 92.82.216.x ci odc-ul il ia pe acesta cu 92 , cu toate ca eu la IP am trecut 192.168.1.x si am incercat trecand si ip-ul public 89.121.197.x si nu merge:((

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1913-alegerea-conexiunii-de-internet-in-ie/#findComment-17986

bogdy, ai doua placi de retea configurate separat ?

Intreb si eu pentru ca ma gandesc sa fac si eu asa ceva.

Toate cele bune

Nu am doua placi de retea, am doua conexiuni :

1. conexiune prin modem USB ADSL PPPoE ip 92.83.x.x

2. conexiune prin ethernet de la un alt furnizor (orange) eth ip 192.168.1.x

daca le connectez pe amblele conexiuni , ia conexiunea implicita PPPoE, cum fac sa aleg pt anumite aplicatii care utilizeaza reteaua ip 92.83.x.x si alte aplicatii sa foloseasca reteaua 192.168.1.x (pe 92.83.x.x este downloadul mare, iar pe 192.168.1.x este uploadul mare)

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1913-alegerea-conexiunii-de-internet-in-ie/#findComment-18126

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock