Sari la conținut

amplificator geepas

iordan

Postări Recomandate

Am gasit cateva rezistente arse pe care le-am inlocuit,l-am alimentat si o rezistenta de 220r se tot arde

Finalii sunt buni cat si prefinalii.

Caut schema lui.

Geepas GMS-7377

Amplificatorul este 2.o hometeatre system.

cateva poze.

post-89-1237834909_thumb.jpg

post-89-1237834920_thumb.jpg

post-89-1237834934_thumb.jpg

post-89-1237834944_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Rezistenta de 220 Ohmi de care vorbiti se arde la functionarea in gol a amplificatorului sau in sarcina ? Si in ce etaj a amplificatorului se afla acea rezistenta ?

2. La functionarea in gol ati masurat curentul de mers in gol ? Daca da, cat este ?

3. Ar fi indicat sa masurati, cu intrarea parti de amplificare la masa, anumite tensiunii, inclusiv DC Offset-ul pe iesire. Daca aveti un DC Offset mare atunci cu siguranta o rezistenta intrerupta (sau devalorizata) sau chiar un tranzistor de pe intrare defect, poate fi cauza arderii rezistentei si nefunctionarii necorespunzatoare a amplificatorului.

Schema nu cred ca o puteti gasi pe internet, doar printr-un manual de service, dar putin probabil, de aceea cred ca cea mai rezonabila optiune este aceea sa incercati sa schitati pe hartie partea de amplificare - parte expusa intr-o imagine atasata mai sus (doar un canal).

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock