Sari la conținut

ssr curent continu

ionutel

Postări Recomandate

Daca nu gresesc,aceste relee sunt facute cu triac,deci stingerea lor in CC,este problematica.

ce altceva as putea sa folosesc am niste bobine de 200 v cc si trebuiesc sa actioneze la o secunda si mai putin si nu stiu cu ce sa le actionez

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adica cum?Intarziere,retinere...?

CA SA ANTELEGI ACESTE BOBINE SANT DE FAPT NISTE ELECTROMAGNETI CARE ACTIONEAZA NISTE CUTITE SI IEU AM NEVOIE DE FAPT DE O LOVITURA INSTANTANEU PENTRU CA MATERIALUL TAIAT IESTE AN MISCARE

Link spre comentariu

La ce interval si la ce curent trebuie sa lucreze?

pai timpu de retinere iestecam 0.2sec iar pauza trebuie sa fie reglabila

cc=200v

i=5A

ca sa antelegi

ieu am facut o masina de gaurit nailon (polietilena) nailonul cum iasa de pe masina se ruleaza antrun rulou

an acelasi timp trebuie sa si gauresc nailonul. adica daca are sa zicem 30 m /min si vreau sa gauresc la 10-10cm va trebui sa actioneze la 2-2 sec

normal si tensiunea pe solenoide ar trebui sa fie reglabila pt ca un nailon ieste mai gros altul mai subtire

am facut un mic program pe un plc unitronics v570 parte de comanda dar nu am gasit ceva care sa anchida si sa deschida sa de brusc

am pus ssr de curent alternativ si am alimentat cu tensiune alternativa ceace nu ieste corect stiu dar altceva nu am avut si ce face .lucreaza dar ssr ul nu se stinge imediat iar solenoidul vede frecventa si loveste de mai multe ori aproape an acelasi loc partea de comanda plc-ullucreaza corect iesrile sant pe tranzistor 24Vcc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock