Sari la conținut

emitator video

trax

Postări Recomandate

neata la toti, deci am o camera loata din targ adica o placuta cu senzoru da este alb-negru si as vrea sa ai fac un emitator simplu la un tv mic portabil casio model TV-600N pe 4 bateri[6v] io am incercat sa modific tv-ul sa ai fac io intrare de video da nu merge am facut rost de scheme de tot dar el la semnalu dinspre selector spre ecran este de 3v si io stiu ca un semnal video este de maxim 1v am loat semnalul din el dinspre selector si lam bagat la un tv-tuner pe pc si se vede imaginea de la jumate in jos si intunecat

deci as vrea sa il folosesc pe el si aceasta camera fara fir sa ai fac la camera un emitator vhf sau uhf pe el scrie ca este pal si in sitemul B/G,H

Editat de trax
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da dar nu vreau sa ma complic sa modulez semnalu si dupaia sa il emit si sunt si multe bobine alea de le cumperi au o placuta mica de 1cmx1cm am desfacut una [camera cu emitator si receptor}

schema asta a incercato cineva adik functioneaza sa nu stau sa mut bobina pana imi vine rau si sa aflu ca nu merge??? am mai facut emitatoare da fm nu video

post-2611-1237542725_thumb.jpg

Link spre comentariu

poi logic ca nu ca are acel vr de la emiter la masa mai mult de 25m nu bate da faza cu 100m am ziso asa ca exemplu ca cele care le cumperi cam atat bat fara obstacole

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock