Sari la conținut

Izolare finali de radiator/masa.

SIG

Postări Recomandate

Nu am mai lucrat cu CI sau tranzistoare pe care sa le introduc intr-o cutie metalica si sa trebuiasca sa le izolez electric de radiator/masa.

Am tot vazut pe net ustensile necesare,cum ar' fi:

mica

smica

pasta siliconica

nipel.

Nu am vazut practic lucrandu-se cu ele,ca sa "fur" meserie.

Cum vin acestea montate intr-o atare problema?

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar este ceva de genul desenului. Cei care au lucrat mult in audio stiu mai bine. Este de comparat mica, gata decupata in diferite forme care se potrivesc pe finalul utilizat. Personal nu imi place sa o confectionez eu pt. ca este foarte rigida si casanta. Tot asa pasta siliconica care imbunatateste transferul termic. Acum se gaseste in magazinele de specialitate, mai demult o recuperam din EFT-uri (tranzistoare cu germaniu).

Link spre comentariu

• 6 months later...
Am gasit recent niste piese folosite la izolarea electrica a tranzistoarelor de radiator

Da,am folosit si eu,dar pentru capsula TO3,nu stiu daca are acelasi transfer termic ca saibele de mica,dar au avantajul,ca nu se rup/crapa,asa usor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock