Sari la conținut

Sfaturi pentru viitori si actuali tatici.

Postări Recomandate

Mama are cel mai greu rol in cresterea puiului,trebuie ajutata si inteleasa.Lehuzia este o perioada dificila,doamna este slabita si fizic si nervos, in plus trebuie si sa alapteze la fiecare 3 ore,deci daca plange sau se supara usor, trebuie inteles, ca nu este toana.

Editat de miron1947

Felicitari si multa sanatate la toata familia si multa bafta la urmatorul sa nu fie singur sa mai aibe un fratior sau o surioara. Desigur voi 2 hotarati.

Un sfat de la un tatic mult mai in varsta:

Sotia trbuie ajutata in aceasta perioada foarte mult.

Eu am fost ajutat si de parinti dar si de o carte: Mama si Copilul.

Daca nu o gasesti, sau ceva asemanator trimite-mi e-mail si o sa o caut eu pe a mea (sa vad pe la cine mai este data si dupa ce o gasesc o sa iti trimit prin posta.

Multa sanatate.

Mama are cel mai greu rol in cresterea puiului,trebuie ajutata si inteleasa.Lehuzia este o perioada dificila,doamna este slabita si fizic si nervos, in plus trebuie si sa alapteze la fiecare 3 ore,deci daca plange sau se supara usor, trebuie inteles, ca nu este toana.

Da stiu , sunt constient de acest aspect care pana la urma este natural

Sa traiti 1000 de ani fara RK-uri toti TREI. Un sfat de la unul mai batrin: RADU sa ai grije ca Juniorul sa aibe intotdeauna ambii parinti linga el toata viata.Inca odata sa traiti si sa fiti fericiti toti TREI.

Multumim din tot sufletul , sanatate si fericire multa si Dumneavoastra ! Cu siguranta am sa urmez sfatul Dumneavoastra !

Felicitari si multa sanatate la toata familia si multa bafta la urmatorul sa nu fie singur sa mai aibe un fratior sau o surioara. Desigur voi 2 hotarati.

Va multumesc mult , sanatate si multa fericire si Dumneavoastra !

Un sfat de la un tatic mult mai in varsta:

Sotia trbuie ajutata in aceasta perioada foarte mult.

Eu am fost ajutat si de parinti dar si de o carte: Mama si Copilul.

Daca nu o gasesti, sau ceva asemanator trimite-mi e-mail si o sa o caut eu pe a mea (sa vad pe la cine mai este data si dupa ce o gasesc o sa iti trimit prin posta.

Multa sanatate.

Chiar va rog , ar fi de folos ! Astazi spre exemplu a trebuit sa fug o gramada sa il inregistrez la spital , apoi sa ii fac certificatul de nastere la primarie , maine la 13:00 il scot ! Cica primim si 300 RON de la stat , dar nu stiu de ce ?

Cred ca ar trebui schimbat titlul ,,Posibil ca pana dimineata sa avem bebe !",acum este deja o realitate.

Da, nu ar fi rau. Ar putea face lucru asta moderatorul sectiunii Discutii libere! Las la alegerea lui @SIG noul titlu a topicului si bineinteles, inca o data, adresez, urarile de bine si multa sanatate moderatorului Radu. Felicitari!

@resort, e criza cica dar vorba ta, cine stie ce surprize ne mai rezerva Radu! Glumeam.

Ar trebui totusi trasata incheierea acestui topic.

Numai bine

Radule multa Bafta pt tine si familia ta.bucurate de al mic cat e mic,cand cresc apar adevaratele probleme de familie.Va doresc tie si sotie nopti linistite si multa sanatate voua si alui mic. bicycle.gif drink4.gif

Radule multa Bafta pt tine si familia ta.bucurate de al mic cat e mic,cand cresc apar adevaratele probleme de familie.Va doresc tie si sotie nopti linistite si multa sanatate voua si alui mic. bicycle.gif drink4.gif

Va multumesc din tot sufletul , multa sanatate si toate bun si Dumneavoastra !

Scrisoare deschisa catre

BARBOS EDUARD RADU jr.

Iti urez din inima Bine ai Venit pe Planeta Albastra!

Dar ai devansat termenul planificat, cu 2 luni mai devreme:

Sunt tatal unui baietel de 2 kilograme si 350 de grame , practic 2,35Kg , e sanatos , guraliv , sotia e super ok , a nascut la ora 02:45 , in 15 minute la nascut pe Barbos Eduard Radu ! Nu mai pot de fericire !

Cu toate acestea, parintii tai au reusit sa-ti faca la timp " costumul special" de care aveai neaparata nevoie ca sa poti ramane cu noi pe aceasta planeta, ba chiar sa poti deveni superman datorita perfectiunii sale.

"Costumul" acesta, caruia noi ii zicem corpul, este unic pentru tine, adica altul nu vei mai primi aici. Este deosebit de complex si plin de taine, o sa inveti si vei fi ajutat sa-l utilizezi cu pricepere si cu cat mai mult folos pana se va implini data de inapoiere. Atunci nu vei mai avea nevoie de el.

Din forum ti se transmite, pentru ca de acum esti si de-al nostru, urarile:

- Admin. donpetru:... adresez, urarile de bine si multa sanatate moderatorului Radu. Felicitari! -

-QUOTE (tiristor @ Mar 21 2009, 11:16 AM):

Radule.Va doresc tie si sotie nopti linistite si multa sanatate voua si alui mic....

(marcel @ Mar 19 2009, 01:28 PM) :

Felicitari si multa sanatate la toata familia si multa bafta la urmatorul sa nu fie singur sa mai aibe un fratior sau o surioara.

- miron1947 @ Mar 19 2009, 10:38 AM) :

Mama are cel mai greu rol in cresterea puiului,trebuie ajutata si inteleasa

- Telectualu @ Mar 19 2009, 05:21 PM) : Sa traiti si sa fiti fericiti toti TREI.

1.- Primind aceasta scrisoare tinere domn, deja ai o varsta!, ai si dobandit un record, cred ca esti cea mai

tanara persoana care a primit o scrisoare.

2.- Intrucat iminenta ta sosire pe Planeta Albastra a fost un subiect discutat pe forum,

propun onor. Admin. donpetru sa aprobe inregistrarea ca membru onorific in forumul " Comunitatea Tehnium Azi" a tanarului BARBOS EDUARD RADU jr.

Acest fapt este posibil sa constitue al doilea record, ca cel mai tanar membru al forumului.

3.- Inimosul nostru moderator,Barbos Radu Ioan va binevoi sa pastreze in siguranta aceasta scrisoare si s-o inmaneze adrisantului cunoscut la implinirea varstei de 7 si 14 ani.

In numele tuturora care se asociaza la aceasta scrisoare devenind impreuna cu mine coautori, transmit familiei Barbos urarile de sanatate, fericire si noroc! Resort :hi:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock