Sari la conținut

Sfaturi pentru viitori si actuali tatici.

Barbos Radu

Postări Recomandate

Dupa ce toata noaptea sa plans ca are dureri de burta , crezand ca e constipata , nu a dat mare importanta . La insistentele mele a acceptat sa mearga la medicul ginecolog , am mers cu ea , acolo ni sa spus ca e dilatata 3 centimetri , a chemat salvarea , eu mai slab de inger am inceput sa plang de nu mai puteam , dupa 5 minute a venit salvarea , m-am dus si eu cu ea - e prima oara cand am mers cu ambulanta - a internato iar de la aproximativ ora 14:00 cand era dilatata 3 centimetri , acum este dilatata 7 centimetri . Copilul are se pare conform masuratorilor ecografice 2 kilograme , e mai mult ca sigur baiat si am inteles ca nu e singurul caz de nastere la 7 luni . Eu am fost cu socrii si cu parintii mei la ea de 2 ori deja dar nu mai pot , imi vine sa plang intr-una , mis disperat , ce sa ma mai fac ? Imi pare asa de urat in casa fara ea , imi fac probleme , imi vine sa o iau razna !

Editat de SIG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca naste maine de ce ne spui doar acum seara ?

De ne spuneai mai de dimineata ne scoteam cu totii liber pe maine si veneam la Timisoara sa ne faci o cinste . drink4.gif

Sus fruntea Radu.Responsabilitatile de tata si cap de familie trebuie sa fie o mandrie pentru noi barbatii.Asta e crucea noastra a barbatilor (sa protejam familia).

Numai bine si cum il va chema pe junior ?

Editat de SIG
Link spre comentariu

Daca are celular,vorbiti cu dansa,va va face bine si unuia si celuilalt.

Asa si facem !

Pai daca naste maine de ce ne spui doar acum seara ?

De ne spuneai mai de dimineata ne scoteam cu totii liber pe maine si veneam la Timisoara sa ne faci o cinste . drink4.gif

Sus fruntea Radu.Responsabilitatile de tata si cap de familie trebuie sa fie o mandrie pentru noi barbatii.Asta e crucea noastra a barbatilor (sa protejam familia).

Numai bine si cum il va chema pe junior ?

BARBOS EDUARD RADU

Editat de B?RBOS RADU IOAN
Link spre comentariu

Sunt tatal unui baietel de 2 kilograme si 350 de grame , practic 2,35Kg , e sanatos , guraliv , sotia e super ok , a nascut la ora 02:45 , in 15 minute la nascut pe Barbos Eduard Radu ! Nu mai pot de fericire !

Editat de B?RBOS RADU IOAN
Link spre comentariu

Felicitari si sa va traiasca!!! drink4.gif

Multumesc mult , sanatate sa aveti si numai bine si Dumneavoastra

Sa va traiasca si felicitari mamicii si taticului.

Asemenea si Dumneavoastra

Să vă trăiască sănătos şi frumos!

De-acum mai lasă Internetul şi ai grijă de el şi de mama lui!

Vezi, nu gafa ca alţii: ?Fă-i ceva să tacă!?.

Şi nici ?Dă-i ceva să tacă!?

Multumesc din suflet !

Clar ca ma voi ocupa din toate puterile mele de ambii ""bebelusi"" ai mei !

Sincer nu dorm de ieri dimineata de la ora 6 , spital , acte , servici , disperare , sant rupt , va spun sincer dar a meritat !

Link spre comentariu

Sunt tatal unui baietel de 2 kilograme si 350 de grame , practic 2,35Kg , e sanatos , guraliv , sotia e super ok , a nascut la ora 02:45 , in 15 minute la nascut pe Barbos Eduard Radu ! Nu mai pot de fericire !

Felicitari. Te asteapta noptile nedormite plus alte probleme. Al meu are deja un an si patru luni.

Link spre comentariu

Felicitari. Te asteapta noptile nedormite plus alte probleme. Al meu are deja un an si patru luni.

Multumesc , imi imaginez , sa iti traiasca sa fie sanatos ca asta e cel mai important , sanatatea !

Felicitari Radu si multe succese in viata. drinks.gif

Va multumesc , asemenea si Dumneavoastra !

Totusi trebuie sa recunosc ca mi-e foarte greu fara ea , nefiind acasa ci la spital , mai ales ca trebuie sa dorm singur si nu imi place ! Azi l-am vazut pt. prima data , e atata de fragil si mic si scump ca nu am cuvinte !

Link spre comentariu

...............

, e atata de fragil si mic si scump ca nu am cuvinte !

Si al meu s-a nascut cu 2,700 kg si imi parea atat de fragil,cum spui tu,iar acum la cei 8 ani si jumatate ma tot provoaca la tranta pe covor si trebuie sa recunosc ca ma doboara daca nu sunt suficient de atent (bine,stau in genunchi sa fim la acelasi nivel).

Asa ca anii zboara iar ei cresc si devin voinici, vorba lui Cosbuc :

Pe Nuţu vi-l lăsasem mic,

Cu creştetul c?t masa -

O fi acum ştrengar voinic

Şi vă răstoarnă casa

Editat de SIG
Link spre comentariu

Felicitari RADUle. seasaw.gif

De acum esti un om plin de responsabilitati in adevaratul sens al cuvantului!!!!!!!!! thstealth.gif

Multe multa sanatate si tot ceti doresti tie si familiei tale. Ce mai ? Acu esti tatic ! Vorba lu edy: Te asteapta noptile nedormite Au si noptile astea farmecul lor. Sa vezi mai tarziu cand le spui copiilor cat te-ai chinuit sau cat te-au chinuit, o sa strambe din nas si nu o sa te creada. Dar asta e!!!! Inca o data felicitari si tot ce iti doresti!

BAFTA coolspeak.gif

Editat de releu
Link spre comentariu

Felicitari RADUle. seasaw.gif

De acum esti un om plin de responsabilitati in adevaratul sens al cuvantului!!!!!!!!! thstealth.gif

Multe multa sanatate si tot ceti doresti tie si familiei tale. Ce mai ? Acu esti tatic ! Vorba lu edy: Te asteapta noptile nedormite Au si noptile astea farmecul lor. Sa vezi mai tarziu cand le spui copiilor cat te-ai chinuit sau cat te-au chinuit, o sa strambe din nas si nu o sa te creada. Dar asta e!!!! Inca o data felicitari si tot ce iti doresti!

BAFTA coolspeak.gif

Multumesc din suflet , sanatate si numai bine iti doresc si tie si familiei tale ! Cert e ca n-am sa uit ultimele 48 de ore ! support.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock