Sari la conținut

Tranzactii pe internet cu cardu

bogdy

Postări Recomandate

Salut am si eu o intrebare, am primit multe mailuri de tip "psihing" de la "Raiffeisen Online" imi care mi se oferea premii, bonusuri etc.

Am accesat acel link din mail si am vazut ca ma trimis "pe siteul bancii Raiffeisen Online" dar la adress bar scria www.mmctv.tv ceva de genu si aici imi cerea utilizatorul, parola si nr de card.

Cu utilizatorul si parola sa inteleg ca vrea sa intre "individul" in locul meu pe cont si sa imi ia banii sau sa plateasca cine stie ce facturi, sau transfer in alt cont cred. Dar cu numarul de card ce poate sa faca?

Am inteles ca cica poate sa faca clonare de card doar cu numarul cardului?????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

clonarea se poate face doar cu datele de pe card cu un aparat foarte frumos care se cheama MSR alias pisicutsa ... sua cum vrei sa-i mai zici, CLOANAREA ASTA SE FACE DOAR DACA ACEL CARD NU ARE CIP.

cand faceti o tranzactie pe internet RECOMAND PAYPAL-ul e foarte safe !

Editat de One Rebel
Link spre comentariu

• 2 months later...
CLOANAREA ASTA SE FACE DOAR DACA ACEL CARD NU ARE CIP.

Corect. O alta varianta acceptata international ar fi cardul Visa Electron de la ING. Ca masura suplimentara de protectie (poate sunt paranoic), alimentez cardul cu putin peste suma pe care vreau sa o cheltuiesc. Un alt avantaj al acestui tip de card ar fi ca, desi il alimentez in lei, face conversia automat in orice moneda.

Editat de betamax
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock