Sari la conținut

TRANSFORMATORE DE IESIRE !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Deoarece am mai construit amplificatoare audio cu tranzistori pe germaniu , pentru acestea am gasit transformatoare de iesire potrivite ! Acum insa dorind sa construiesc altul m-am lovit de niste probleme si anume : Ce tipuri de miezuri ( tole ) se folosesc la aceste transformatoare , care sant formulele de calcul ?

Merci !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Transformatoarele de iesire stiu ca se calculeaza la fel ca cele de la amplificatoarele pe tuburi. Se folosesc tole de ferosiliciu, daca nu mi-aduc bine aminte!!!!!!!!!!!!! of.gif Era si o carte despre asa ceva, cand ajung acasa o sa incerc sa vad daca o gasesc scanata pe HDD.

BAFTA. beach.gif

Link spre comentariu

Transformatoarele de iesire stiu ca se calculeaza la fel ca cele de la amplificatoarele pe tuburi. Se folosesc tole de ferosiliciu, daca nu mi-aduc bine aminte!!!!!!!!!!!!! of.gif Era si o carte despre asa ceva, cand ajung acasa o sa incerc sa vad daca o gasesc scanata pe HDD.

BAFTA. beach.gif

Chiar va rog , merci !

Link spre comentariu

RADUle, hai ca am gasit pana la urma cartea, de fapt, am gasit doua PDF-uri foarte....... foarte UTILE!!!!!!!!!!!!!!!! Mai ales pentru cei pasionati de tuburi sau amplificatoare cu tuburi. Trafurile pe iesire se pot face si la amplifurile vechi cu germaniu, e cam aceeasi chestie, numai ca tensiunile difera. SPOR LA RASFOIT !!!!!!! punk.gif si BAFTA! smoking.gif

Despre transformatoare de iesire, gasesti un calcul la pag 112 de mai jos sau 52 la PDF (e unul si acelasi lucru). Poate am sa fac un articol in revista despre transformatoarele astea de iesire!!!!!!!!!!!!!!! scratch_one-s_head.gif stai ca sunt cam mari pdf-urile, trebuie sa postez de mai multe ori...rabdare!!!!!!!!!!! russian_roulette.gif

O_carte_despre_audio_si_transformatoare_de_iesire.part1.rar

Si partea a 2:

O_carte_despre_audio_si_transformatoare_de_iesire.part2.rar

si al treilea:

O_carte_despre_audio_si_transformatoare_de_iesire.part3.rar

Link spre comentariu

RADUle, hai ca am gasit pana la urma cartea, de fapt, am gasit doua PDF-uri foarte....... foarte UTILE!!!!!!!!!!!!!!!! Mai ales pentru cei pasionati de tuburi sau amplificatoare cu tuburi. Trafurile pe iesire se pot face si la amplifurile vechi cu germaniu, e cam aceeasi chestie, numai ca tensiunile difera. SPOR LA RASFOIT !!!!!!! punk.gif si BAFTA! smoking.gif

Despre transformatoare de iesire, gasesti un calcul la pag 112 de mai jos sau 52 la PDF (e unul si acelasi lucru). Poate am sa fac un articol in revista despre transformatoarele astea de iesire!!!!!!!!!!!!!!! scratch_one-s_head.gif stai ca sunt cam mari pdf-urile, trebuie sa postez de mai multe ori...rabdare!!!!!!!!!!! russian_roulette.gif

O_carte_despre_audio_si_transformatoare_de_iesire.part1.rar

Si partea a 2:

O_carte_despre_audio_si_transformatoare_de_iesire.part2.rar

Merci fain , am sa ma documentez !

Link spre comentariu

Si al doilea articol de care va spuneam (in trei arhive):

1. Transformatoare_de_iesire.part1.rar

P.S. Cred ca mai bine se posta la retro audio topicul asta!!!!!!!!!!!! Ce spui donpetre ? scratch_one-s_head.gif

2. Transformatoare_de_iesire.part2.rar

3. Transformatoare_de_iesire.part3.rar

BAFTA smoking.gif

Editat de releu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock