Sari la conținut

Cum limitez banda de download si upload in retea ?

Postări Recomandate

Va salut,

Cum pot sa introduc o limita de download si upload in retea, atunci cand ma conectez simultan la Strong DC+ si la un program de torrent (uTorrent, Bitcommet etc) ? Vreau sa fac lucru asta pentru a evita blocarea PC-ului atunci cand traficul creste prea mult. In unele momente nici internetul nu functioneaza ca lumea. Am auzit de ceva programa, dar limitarea asta nu se poate si din Windows... stie cineva ?

multumesc anticipat. support.gif

Editat de dan_e
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1857-cum-limitez-banda-de-download-si-upload-in-retea/
Distribuie pe alte site-uri

multumesc pentru interventie, dar vroiam ceva la modul general, sa functioneze cu toate programele care au legatura cu reteua si sunt instalate pe PC!

am sa astept si alte interventii... scratch_one-s_head.gif

Este un program in care sa poti pune limita pe programe care utilizeaza reteaua sau internetul. Acest program fiind Netlimiter 2 il instalezi, si dupa ce l-ai instalat (inclusiv restart iti va cere programul dupa intalare).

Deschizi programele care foloseste reteaua sau internetul , dupa ce ai deschis programele (strong, torent etc) deschizi netlimiter care iti va aparea in dreapta jos langa ceas pe bara de start si acolo iti va aparea toate programele care ruleaza si acceseaza reteaua si acolo ai optiuni de limitare cat doresti tu in B, KB, MB, GB etc... eu am ales KB. si bifezi in dreptul programului respectiv si scrii valorile pt upload si download maxime.

Multumesc, tocmai am instalat versiunea asta NetLimiter 2 Pro 2.0.10

Netlimiter un program de nota 10. first.gif

Stiti cumva si ceva setari in Windows care sa faca ce face Netlimiter ? Se poate asa ceva sau nu este posibil ? of.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock