Sari la conținut

realizez cablaje

nicusor_amator

Postări Recomandate

realizez cablaje dupa schemele voastre sau daca aveti cablajul gata realizat il transfer pe pbc preturi negociabile in functie de marime

fac pt vanzare statii de lipit cu sfisaj digital sau fara preturi bune si negociabile wink.gif

Editat de B?RBOS RADU IOAN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai ti-am spus depinde cat de mare este dar o sa dureze ceva timp pana il fac ce abia m-am apucat de asa ceva si pana ma obijnuiesc cu prog dar daca il ai gata facut merge mai repede decat sa il transfer ;)

Pai daca am sa il trimit catre Dumneavoastra ""gata facut"" , in cat timp este gata , sub ce format sau cu ce extensie sa il trimit ? V-as ruga totusi mai multe detalii !

daca vrei fac si statii de lipit

Ce tip si tehnologie utilizati , ce puteri !

Dati un pret estimativ pe suprafata,lei/cm?,asa Dl.poate face un calcul.

Aveti dreptate , e mai simplu asa !

Link spre comentariu

pai sa zicem cam 2-3 bani pe cm

statia de lipit este la 12v/48w termostata cu senzor ntc

eu mi-am facut una si sunt multimit de ea se poate lipi si smd cu ea

Ok , atunci sa vorbim ! Sub ce format sa va trimit cablajele , cat dureaza procesarea si livrarea !

Multumesc !

Link spre comentariu

daca se poate sa fie in format pfd sau word ca eu le transfer imediat ce am cablajul si nu dureaza prea mult asta daca nu sunt la munca sau nu treb sa ma duc la facultate partea cu livratul nu depinde prea mult de mine

Ok , am sa va trimit cea ce am nevoie , la scara 1:1 , adica la marime reala si atunci imi veti spune pretul ok ?

Link spre comentariu

da puteti sa trimiteti

Cand am timp am sa va trimit cam tot ce am nevoie , iar Dumneavoastra imi veti spune pretul inainte de a va apuca de lucru , bine ? Cat despre livrare , unde locuiti , eu as dori prin posta Romana , e ok ?

Toate bune !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock