Sari la conținut

Sharp System-7700

EL-Gabry

Postări Recomandate

Am o nelamurire.La acest amplificator (final ST4241V),daca ascult muzica incet nu sunt probleme.Daca cresc un pic volumul pe intrare (un MP3 portabil,cu maxim 31 unitati pe volum),pana pe la 15-16 unitati nu sunt probleme,dar daca cresc volumul...declanseaza protectia si se inchide releul pe boxe,deci nu se mai aude nimic.Sa nu fiu inteles gresit,nu bag super volum pe intrare,ci doar un pic.Protectia este realizata cu HA12002.Am schimbat toate C-urile din jurul sau cu altele noi,dar tot asa...trebuie sa ascult doar incet.Boxele sunt pe 8ohm,STK-ul e bun (am luat semnal direct din pinii 12 si 15 conform datasheet-ului si se aude bine,la volum mare),dar daca conectez boxele standard,prin protectie,imediat se declanseaza releul.

Ce sa fac,ce sa inlocuiesc sau sa modific?

Multumesc.

Atasez schema.

post-647-1236449783_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incercati sa intrati prin condensator,nu direct,poate tranzistorii de muting sa intervina in cc.Cu alta sursa de semnal,face la fel?

Cum adica sa intru prin condensator?Face cu orice sursa,chiar daca scot jack-ul din MP3 si il ating cu degetul (sa se auda acel brum),cand am pus degetul pe R sau L...releul cupleaza.

Link spre comentariu

Cum adica sa intru prin condensator?

Ma gandeam sa blocati o eventuala componenta continua,prin inserierea unui condensator cu semnalul.

Face cu orice sursa,chiar daca scot jack-ul din MP3 si il ating cu degetul (sa se auda acel brum),cand am pus degetul pe R sau L...releul cupleaza.

Protectia poate fi reglata ca prag de actionare?

Pe pinii 4-3-6,aveti 0V?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Releul decupleaza la aparitia unei tensiunii continue pe iesirea STK-ului - ceea ce este corect. Acesta tensiune poate proveni si daca intrarea de semnal are dupa un anumit volulm o "mica" componenta continua. Ati schimbat si condensatori de pe intrarea STK-urilor de 3,3uF ?

Link spre comentariu

Releul decupleaza la aparitia unei tensiunii continue pe iesirea STK-ului - ceea ce este corect. Acesta tensiune poate proveni si daca intrarea de semnal are dupa un anumit volulm o "mica" componenta continua. Ati schimbat si condensatori de pe intrarea STK-urilor de 3,3uF ?

Acum ii schimb si revin cu informatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock