Sari la conținut

Recomandari va rog: cel mai bun mixer audio ?

releu

Postări Recomandate

Ma intereseaza sa-mi recomandati cel mai bun mixer audio care sa se incadreze intr-un buget de 1000lei (sa aiba cel putin doua intrarii de microfon, sa fie cat mai potrivit meseriei de DJ si sa aiba cel putin 2 intrari stereo, vumetru...). Astept sugestii, multumesc ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca stii sa umbli cu el , si ai grija de scule se merita , daca nu prea ai grija de scule nu se merita , in scopul ca no sa reziste mult.

au trecut prin mana mea si vmx 200 si dx 626 ambele de la behringer si merg fara probleme si acu , in bani astia nu poti sa ceri alceva.

Link spre comentariu

• 2 months later...

Pai in maxim 1000RON cred ca acesta e cel mai indicat: http://www.and-roll.ro/product.php?&productId=459 - DJX700. Eu il am la club si pana la un anume nivel sunt multumit de el. Are si acele efecte care te ajuta daca esti DJ si chiar in cantarie artistilor care folosesc efect de reverb pe voce. Atat ca are o singura cale de microfon. Peste toate face un lucru unic fata de restul mixerelor: are talk overul reglabil, asa incat tu stabilesti cat de mult sa se lase muzica in jos atunci cand vorbeste cineva peste. Pentru mine ca MC e senzationala functia. Restul mixerelor, chiar si pioneer au aceasta atenuare fixa si puternica ceea ce o face practic inutilizabila.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock