Sari la conținut

Behringer Eurorack MX 2642A

Postări Recomandate

Va salut.

Am nevoie de schema partii de alimentare a acestui mixer.El solicita un transformator extern de 2x19Vca,in interior pe placa sunt 8 diode 1N4002,2C 100mf/100V,2C de 1000mF/35V,etc.Imi trebuie ca trebuie sa repar acest mixer si pe placa nu prea se mai cunosc traseele.Si erau si doua punti care nu stiu unde vin trase,pe interiorul placii.Va rog mult cine are posibilitatea sa posteze aceasta schema (doar acea parte).

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atasez poze,poate cineva are acest model si imi spune cum sa fac legaturile.Sau poate experienta...

Atasez poze,poate cineva are acest model si imi spune cum sa fac legaturile.Sau poate experienta...

post-647-1235914713_thumb.jpg

post-647-1235914730_thumb.jpg

post-647-1235914747_thumb.jpg

post-647-1235914765_thumb.jpg

post-647-1235914786_thumb.jpg

post-647-1235914804_thumb.jpg

post-647-1235914825_thumb.jpg

post-647-1235914848_thumb.jpg

post-647-1235914949_thumb.jpg

Link spre comentariu

imi spune cum sa fac legaturile.

Pe placa prin acel conector cu 3 pini intra AC in puntile de diode,acolo aveti niste exfolieri si trebuie refacut traseul cu sarma.Mai aveti 2 locuri libere pentru condensatori,scrie pe placa si valoare si polaritatea.

post-9-1235916871_thumb.jpg

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Pe placa prin acel conector cu 3 pini intra AC in puntile de diode,acolo aveti niste exfolieri si trebuie refacut traseul cu sarma.Mai aveti 2 locuri libere pentru condensatori,scrie pe placa si valoare si polaritatea.

Am pus acele C-uri intre timp.Ideea e ca am refacut toate traseele,se vede unde a fost exfoliat traseul,dar cand l-am luat avea 2 punti pe spate cu cablu si nu mai retin intre ce puncte erau.Fara acele punti nu se intampla nimic.Daca cineva stie sa ''citeasca'' logic schema (daca nu se gaseste schema produsului),rog sa imi spuna si mie.

Daca avea puntea redresoare doar cu 4 diode,si placajul era simplu placat,as fi descalcit-o eu,dar asa am nevoie de ajutor.Multumesc.

Link spre comentariu

avea 2 punti pe spate cu cablu si nu mai retin intre ce puncte erau.

Dar daca acele punti erau o solutie artizanala,pentru a ocoli puntile de diode,unde era exfolierea?Este alimentat cu 2 tensiuni alternative,deci,2 punti sunt suficiente,nu imi dau seama de ce ar mai avea inca 2.Faptul ca nu merge,poate avea si alta cauza.Ati verificat LM-urile(337si 317),stabilizatoare?

Teoretic am gasit ceva despre el,dar trebuie inregistrare si plata. aici.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Dar daca acele punti erau o solutie artizanala,pentru a ocoli puntile de diode,unde era exfolierea?Este alimentat cu 2 tensiuni alternative,deci,2 punti sunt suficiente,nu imi dau seama de ce ar mai avea inca 2.Faptul ca nu merge,poate avea si alta cauza.Ati verificat LM-urile(337si 317),stabilizatoare?

Teoretic am gasit ceva despre el,dar trebuie inregistrare si plata. aici.

Multumesc pt.interventii,intre timp am rezolvat problema si acum cand citesc,imi dau seama ca ati avut dreptate.Acele punti erau puse aiurea,adica putea fi refacut cablajul f.usor.

Toate cele bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock