Sari la conținut

Pasapoartele biometrice

SIG

Postări Recomandate

Am tot auzit tangential despre faptul ca biserica se opune introducerii pasapoartelor biometrice insa nu am apucat sa

ma documentez.

Daca cineva este documentat in acest sens,ce sunt aceste pasapoarte si de ce se opune biserica ?

Mersi.

Editat de SIG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator vasilerobert

Paşaportul biometric?, valabil de la ?nceputul acestui an, este dotat cu un cip care stochează datele personale ale posesorului. Actul este emis de Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice şi are 50 de elemente de siguranţă, cu 18 mai mult dec?t paşapoartele actuale.

Link spre comentariu

Sunt aceste pasapoarte premiza unei apocalipse,dupa cum invoca unii ,sau mai degraba pot crea probleme doar de natura tehnica (nu sunt sigure 100% impotriva copierii/decriptarii,amestecarii de date personale) ?

Nu sunt nici eu de acord cu introducerea unui implant in corpul uman,dar acum ne referim strict doar la niste pasapoarte,care ar' putea poate ajuta la combaterea terorismului si a criminalitatii de exemplu.

Editat de SIG
Link spre comentariu

Vizitator vasilerobert

Pasapoartele biometrice sunt inceputul pe urma urmaza buletinul[cartea de identitate] cu cip si la final implantul.Fiecare are dreptul sa aleaga ,dar mai tirziu vom fi constrinsi[fortati].Este doar un inceput.

Link spre comentariu

Eu cred ca aceste pasapoarte fac parte doar dintr-o suita de descoperiri tehnologice ,care pot fi la fel de vinovate sau nevinovate precum stramosul/stramosii electronicii incorparate in ele,adica tranzistorul sau dioda.

Deci putem spune ca inceputul/premiza la ce va fi sa fie a fost descoperirea diodei sau tranzistorului,daca nu chiar a rezistentei si condensatorului.

Viitor nu inseamna neaparat apocalipsa,la fel de bine putem presupune ca va fi un timp mai frumos,de ce nu?

Editat de SIG
Link spre comentariu

Nu stiu de ce se dace atata caz ?Pasaportul va avea o banda ca si cartile de credit cu toate datele tale saui ale mele si cu specificatii ca ai datorii,condamnari...etc.Practic avem deja un inplant genetic numit ADN.

helloooo.gif drink4.gif

Link spre comentariu

Vizitator vasilerobert

Aveti dreptate,dar este vorba despre libertateahttp://video.google.com/videoplay?docid=2104042274449664707 noastra.Nu despre tehnologie,cit de buna sau cit de rea este.

Link spre comentariu

Acele pasapoarte biometrice vor contine intr-adevar niste cipuri ....defapt ele sunt nijte tag-uri pe care sunt scrise informatii despre purtator...si cum mai spunea cineva anterior vor urma buletinele si in ultima faza acele implanturi(referitor la acestea deja motorola a descoperit si creat acest implant...dati doar search pe google la verichip...si veti vedea).Acest insemn este , se zice, prima faza a venirii apocalipsei..."si toti cei insemnati vor primi numele fiarei...".

Acum referitor la aceste sisteme rfid...orice persoana poarta la el buletinu...daca acesta ar avea acest tag implantat ganditi-va ca siguranta lui cat si intimitatea acestuia ar fi violate.Foarte usor poate exista politia viitorului cu nijte cititoare RFID si v-ar sti pozitia exacta, unde ati fost si ce ati facut, deci se suprima dreptul la libertate.Personal nu sunt deacord cu acest lucru....si daca intr-adevar se tine cont de drepturile minoritatilor, hai sa fim o minoritate care sa nu accepte acest lucru, nemaispunand ca in cazul implantului cu acel cip...exista pericolul ca el sa migreze in corp(are aceasta tendinta)....plus ca e si periculus...expunerea la litiu...si ce mai e prin el...plus radiatiile....

Link spre comentariu

politia viitorului cu nijte cititoare RFID si v-ar sti pozitia exacta

Nu agreez ideea de implantare a cip-urilor,ma face sa ma gandesc la animalele de companie care au cip-uri implantate,dar nu cred ca problema este localizarea persoanei si acum,daca ai un telefon celular,poti fi localizat.

Link spre comentariu

daca esti un simplu utilizator de cartela preapaid

Indiferent,de tipul de conectare,prin 3 antene puteti fi localizat,este principiul goniometriei,dar il puteti inchide.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Este un documentar care pune pe tapet cum poate fi folosita tehnologia in detectarea si procurarea de date personale,prin diverse metode. Nu se refera strict la pasapoartele biometrice ci la folosirea tehnologiei in general in scopuri de spionare a individului. Ati vazut inspre finalul documentarului , cu un amarat de bluetooth poate oricine intercepta si inregistra o convorbire telefonica ,sau cum poti intercepta emailurile trimise de cineva care foloseste internet wireless. Esenta este avansarea tehnologiei care ne poate pune in pericol daca nu o controlam.De aceea am spus ca mergand pe firul evolutiei tehnologice vinovatul no.1 este Condensatorul . :hi:

Editat de SIG
Link spre comentariu

• 2 months later...
Am tot auzit tangential despre faptul ca biserica se opune introducerii pasapoartelor biometrice insa nu am apucat sa

ma documentez.

Daca cineva este documentat in acest sens,ce sunt aceste pasapoarte si de ce se opune biserica ?

Mersi.

Pasapoartele biometrice, constituie un prim pas pina la introducerea cipului ijn corpul uman.

Tine de controlul total la care se vrea sa se ajunga.

Urmariti filmele

http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/endgame-joc-final.html

si

http://video.google.com/videoplay?docid=39...rochip+romanian

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock