Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Si pe urma unde i-l pun , ca in el nu are loc.

Da,aceasta este evident,eu m-am gandit ceva atasat in exterior,in spate pe cotele cutiei originale si va fi putin mai lung.Cate si ce valori de tensiune/curent are nevoie,pentru a functiona?

Editat de miron1947

Scoate urmatoarele tensiuni:

-15v

+5v

+15v

+35v

+90v

+155v

6,3v=filament

5 tensiuni separate de cate 200v pentru negativare.E0104_2m.jpg

Scoate urmatoarele tensiuni:

-15v

+5v

+15v

+35v

+90v

+155v

6,3v=filament

5 tensiuni separate de cate 200v pentru negativare.E0104_2m.jpg

Viziteaza-mi Site-ul

Situl il veti trece la semnatura , atata timp cat nu e reclama sau publicitate !

Editat de B?RBOS RADU IOAN
Este oala 35*28.Bobinajul a fost lacuit si sa incins asa de tare incat nu sa mai putut numara nici o spira in afara de primar care era cu sarma de 0,95mm...
Cate spire are infasurarea cu sarma groasa?

Daca rebobinezi doar infasurarea asta si masori inductanta, am putea afla AL-ul feritei, in caz ca nu cunosti tipul miezului. In caz ca e romanesc, la gabaritul de fi 34x28 s-au fabricat in tara miezuri oala cu AL de 150 +/-3%, 700 +/-5%, si 5900 +30%/-20% nH/sp2.

Cate spire are infasurarea cu sarma groasa?

Daca rebobinezi doar infasurarea asta si masori inductanta, am putea afla AL-ul feritei, in caz ca nu cunosti tipul miezului. In caz ca e romanesc, la gabaritul de fi 34x28 s-au fabricat in tara miezuri oala cu AL de 150 +/-3%, 700 +/-5%, si 5900 +30%/-20% nH/sp2.

Deocamdata m-am lasat pagubas.

L-am facut de trei ori pana acum,merge putin si se strapunge.Partea proasta este ca incerc sa -l fac fara a putea vizualiza semnalul.Numarul de spire l-am aflat si eu dupa numarul de spire din primar.I-am scos pana si schema care este foarte ciudata.Oricum poimaine i-mi aduce cineva un osc. identic care nu functioneaza insa nu sa umblat in el.

Acum lucrez la un alimentator facut pe o ferita de trafo linii care cred ca o sa mearga perfect.

I-ti atasez niste foto cu ce mi-am pierdut timpul.

post-3860-1236705449_thumb.jpg

post-3860-1236705462_thumb.jpg

post-3860-1236705474_thumb.jpg

post-3860-1236705515_thumb.jpg

post-3860-1236705800_thumb.jpg

post-3860-1236705812_thumb.jpg

L-am facut de trei ori pana acum,...

Din pozele postate nu se intelege mare lucru, sunt la rezolutie prea mica.

Oricum, schema nu mi se pare corecta, ori e cel putin incompleta.

Cred ca ar trebui sa vezi ce belele ai prin osciloscop si din ce cauza s-a ars traful initial, de vreme ce zici ca l-ai bobinat de 3 ori, altfel risti sa arzi si un traf bine facut, ori original.

Cred ca ar fi mai bine sa faci partea de comanda pe o placuta separata, dupa o schema la care e clara functionarea, si sa probezi separat cu traful rebobinat, cu o sarcina adecvata care sa-i asigure functionarea in conditiile cerute de osciloscop.

Nu e foarte dificil si salvezi din timpul consumat pentru rebobinari repetate, daca ai miezul de ferita original.

Iti atasez schema unei variante care se regaseste in modelul E0104-M2 fabricat in anii '85.

Am redesenat-o intr-o forma in care functionarea e mai evidenta, si pe baza ei am reproiectat cablajul, care iese pe o placuta de simplu placat la dimensiuni sub 8x4cm, destul de mica sa se poata plasa pe panoul din spate al osciloscopului, cu mici modificari (mutarea in interior a uneia din sigurante si a electroliticului care se poate inlocui cu unul de gabarit mai mic).

post-7-1236765670_thumb.png

Osciloscopul nu are nimic.I-am reusit transformatorul dar are tensiuni mai mici cu 10-15%.In orice caz poimaine i-mi aduce cineva un osciloscop e-0104-m defect dar care nu sa umblat in el si pe care sper sa-l fac.Mai pun inca o data schema dar mai bine de atat nu pot.Te asigur ca este corecta.I-ti multumesc oricum pentru sfaturi.

i.zip

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock