Sari la conținut

un calcul va rog daca se poate

Costyn

Postări Recomandate

Am o combina Sony MHG-RC 595 540W RMS (2x180W + 180W(sub)) impedanta 6 ohmi (in caracteristici 6-16 ohmi)Am conectat la ea in paralel 2 boxe Sony SS-F6000 impedanta 8 ohmi. Pana acum zic eu bine - se aud exceptional Imi mai pot permite sa conectez 2 boxe. Daca da ....va rog dati-mi cateva specificatii privind aceste 2 boxe.(am cutiile lor si fiecare cuprinde 2 difuzoare - bass si tweeter). Multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa lamurim putin intrebarea: vreti sa mai conectati doua incinte in paralel pe langa cele existente si asta pe iesirea de subwoofer ? Momentan aveti 8||8=4 Ohmi si nu este bine deoarece sunteti sub cei 6 Ohmi recomandati de producator. Iar daca mai adaogati doua incinte de 8 Ohmi in paralel ajungeti la 2 Ohmi si iar nu este deloc bine, deoarece in acest ultim caz probabilitatea de defectarea a etajului final din amplificator (de pe iesirea de subwoofer) este foarte mare. Asadar, lasati doar o incinta de 8 Ohmi pe iesirea de subwoofer daca nu aveti incinte acustice de 6 Ohmi. Idem pentru celelalte iesiri.

In ceea ce priveste puterea debitata de acest sistem aceasta o puteti afla cu exactitate dupa consumul sistemului, specificat de regula pe spatele lui sau in manualul de utilizare.

P.S. Am cautat manualul de utilizare de la acest sistem audio SONY dar nu l-am gasit. De aceea, tinand cont ca o sa mai fie intrebarii in viitor despre acest sistem, o scanare a acestui manual (daca il mai aveti) si postare in acest topic cred ca ar fi o fapta foarte utila. Asta daca aveti placerea sa oferiti o mana de ajutor.

Numai bine

Link spre comentariu

SPECIFICATII SONY MHC-RG 595

General

Power consumption

205 wats (0,5 w in Power Saving Mode)

(ciudat este ca modelul mai slab MHC-RG 495 care are 2x155+155 W RMS consuma 245W) - cel putin asa scrie in manual

Amplifer section

Power output (rated) : 110w+110w ( at 6 ohmi , 1khz , 1%THD )

RMS Power output (reference) : 180w+180w ( per chanel at 6 ohmi, ikhz , 10%THD )

Frequency response : 20hz - 20khz

Signal-to-noise ratio : more than 90 db

Dynamic range: more than 90 db

Speakers

Nominal impedance 6 ohmi

Subwoofer

Nominal impedance 6 ohmi

si am adaugat boxele din imagine

SONY_SS_F6000.pdf

Link spre comentariu

Daca consuma 205W de la retea, atunci - facand o analogie si cu sistemul meu LG FFH-886 - puterea debitata de toate cele trei iesiri este aprox. 135W (cu aproximatie: subwoofer-ul ar fi de 80W iar sateliti de aprox. 25W fiecare).

P.S. Conectati cate o boxa SONY de 8 Ohmi pe fiecare iesire a sistemului audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock