Sari la conținut

Filme de odinioara - cateva pareri ?

donpetru

Postări Recomandate

Ma intereseaza daca detine cineva casete video cu filme artistice din perioada anilor 80. Categoriile care ma intereseaza sunt filme indiene si chinezesti din perioada respectiva. De exemplu, am cautat cateva filme chinezesti care au rulat in perioada respectiva, ca de exemplu: Biciul fermecat, Sora 13 etc. De cele indiene nu mai pomenesc deoarece sunt sigur ca deja cunoasteti celebru Lantul amintirilor s.a.m.d.

Pentru inceput ma intereseaza daca aveti undeva pe o caseta video filmul sora 13, parca as mai dori sa-l revad chiar daca acum o sa mi se para "SF" dar... stiti cum se spune: "de dorul acelor vremuri macar cand un film bun era greu de procurat iar aglomeratia de la cinematograf era la ordinea zilei". Acum, daca as revedea acele filme, la o mare parte din ele daca le-as acorda niste note, sigur de la 5 in jos le-as da. Precum spuneam am gasit cateva informatii despre filmul chinezesc "sora 13", uitati legaturile:

http://www.hkcinemagic.com/en/movie.asp?id=4293

http://www.imdb.com/title/tt0164325/releaseinfo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt nostalgic dupa filmele romanesti de odinioara.

Ma bucur sa vad pe unele posturi TV acele filme.

Cred ca-mi voi si inregistra in calculator cateva.

Texte celebre,va mai amintiti?:

-Un fleac, m-au ciuruit!

sau

-Nu trage dom' Semaca, sunt eu, Lascarica

Fraza asta cu "Nu trage dom' Semaca,sunt eu,Lascarica"am auzit-o si intr-o piesa house. :D

Link spre comentariu

SIG si eu sunt nostalgic dupa filmele romanesti de odinioara dar si dupa filmele straine care mi-au umplut copilaria ca de exemplu filmele chinezesti si indiene care pe timpul lui Ceasca erau la ordinea zilei. Si eu am vazut celebrul film Lantul amintirilor, inclusiv "sora 13" si cate si mai cate.

donpetru, iti recomand daca vrei sa faci rost de filmele respective sa te adresezi RomaniaFilm si sa-i intrebi daca au undeva pe un suport filmele (cred ca mai sunt angajati de acolo care au avut dorinta de a capta acele filme). Asta o idee, alta ar mai fi sa te adresezi casei de productiei, daca o mai exista ??

BAFTA

Link spre comentariu

• 10 months later...
Vizitator crriss

pentru filme chinezesti, ai putea incerca sa le vezi on-line. e o epidemie in randul chinezilor cascatu-gurii la filme toata ziua. peste 90% din latimea de banda a internetului din china e ocupata de cei care vizioneaza filme (mai mult sau mai putin idioate) online. poti cauta pe www.baidu.com www.163.com www.sohu.com si pe urma cauti un titlu. sunt alte site-uri care sunt doar cu filme, o sa intreb si iti spun. o sa fie mai greu sa te descurci cu limba, dar incearca un translator on-line

Link spre comentariu

Vizitator crriss
Multumesc pentru raspuns,dar nu am gasit filmul acolo.

nici daca scrieti www.google.com nu o sa apara nici un film. site-urile care le-am scris sunt motoare de cautare si portaluri chinezesti unde daca scrieti in bara de cautare un titlu de film, va afiseaza cateva rezultate cu filmul respectiv si de acolo alegeti care vreti sa il vizionati.

incercati si http://www.youku.com/

Link spre comentariu

Vizitator crriss
Asa arata daca dau titlul,ce am gresit?

in primul rand trebuie sa va instalati asian language pack pentru a vedea numele corect, nu semne de intrebare. folositi un translator on-line pentru a traduce continutul paginii

http://so.youku.com/search_top/id_69.html pe pagina asta aveti filme chinezesti. coloana din stanga al treilea rand. nu va asteptati sa scrie in romana, nici macar in engleza...

Link spre comentariu

D-l Miron se refera strict la filmul pe care il intereseaza si nu il gaseste pe site-urile pe care le-ai indicat.

Imaginea filmului e sugestiva,nu trebuie translator ptr. ??? in acest caz.

Link spre comentariu

Vizitator crriss
O intrebare: nu cumva in motorul de cautare trebuie tastat denumirea originala a filmului dar in limba chineza ?

te-ai prins....

filmele chinezesti le gasesti doar cu denumirea in limba chineza. pentru unele filme straine mai celebre ai sanse sa le gasesti si cu denumirea in limba engleza.

faceti o lista cu cateva filme chinezesti care vreti sa le vedeti si mai deseara am sa vi le caut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock