Sari la conținut

Postări Recomandate

Stie cineva vreun magazin (ma adresez in mod special bucurestenilor) care vinde cablaje gata corodate pentru aplicatii uzuale ? Pana acum cateva luni veneau aici la targ doi bucuresteni care aduceau astfel de cablaje executate industrial, cu masca verde pe partea cablata, desenul si notatia pieselor pe cealalta. Exemple: amplif. cu TDA 2003, 2005, 1557Q, 8560Q, releu fotoelectric, etc. Repet, ma intereseaza doar cablajul, nu intreg kitul.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/173-cablaje/
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva vreun magazin (ma adresez in mod special bucurestenilor) care vinde cablaje gata corodate pentru aplicatii uzuale ? Repet, ma intereseaza doar cablajul, nu intreg kitul.

Bun. Vad ca Bucurestiul nu vrea sau nu poate. Schimbam directia si sensul.

Erau acum 6-7 ani in Timisoara doua firme care faceau cablaje la comanda, RET si EEE, cu cea din urma am colaborat eu. Nu stiu daca firmele mai exista, telefoanele pe care le am eu nu mai sunt valabile si nici pe net nu le-am gasit. Daca vreun timisorean stie ceva despre aceste firme, il rog sa ma anunte si pe mine. Va multumesc.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/173-cablaje/#findComment-1305
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock