Sari la conținut

Amplificator 2x2000w sau2x 2500w pe 4 ohm

eternova

Postări Recomandate

Am vazut un kit pe forum era unul la 5000w nu stiu inca inpedanta 4-8 ohm si nu am posibilitatea sa-mi dau seama ce e in schema atasata aicia .

Vreau sa ami construiesc un asfel de kit , pentru mine electronica e ca un hobby .

Mi-ar trebui un model de cablaj gata facut sau desenat chear si modul de amplasare a pieselor .

post-3602-1233367975_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca postati imaginea la o rezolutie mai mare atunci cu siguranta cineva va poate veni in ajutor, in caz contrar... slabe sanse.

In ceea priveste subiectul, sa stiti ca "forumul" invata utilizatorii cum "sa peiscuiasca, nu sa le dea un peste". Cred ca ma intelegeti ce vreau sa spun!

Numai bine hi.gif

Link spre comentariu

Din cate stiu eu cam toate kit-urile raspund pe o inpedanta de 4 ohmi, acuma depinde eu numi pot da seama ce e acolo , din cate vad ca sunt 17 finali....

de ce nu iti iei un amplif gata facut?

Link spre comentariu

Coasta o groaza de bani la puteria asta ....am cautat multe alte amplificatoare sa aibe o putere relativa acceptabila la ce vreau eu ...la 2-3 mii de euro m-asi scarpina invers :( pe o jucarie asa frumoasa si papatoare de banii:D

Link spre comentariu

Din cate stiu eu cam toate kit-urile raspund pe o inpedanta de 4 ohmi, acuma depinde eu numi pot da seama ce e acolo , din cate vad ca sunt 17 finali....

Nu stiu unde ati vazut 17 finali dar cu siguranta in schema "minuscula" postata nu sunt atatia.

de ce nu iti iei un amplif gata facut?

Haideti sa nu irosim spiritul DIY al acestui forum si nici nu trebuie sa postam un mesaj cu tenta publicitara.

Coasta o groaza de bani la puteria asta ....am cautat multe alte amplificatoare sa aibe o putere relativa acceptabila la ce vreau eu ...la 2-3 mii de euro m-asi scarpina invers :( pe o jucarie asa frumoasa si papatoare de banii:D

Deja in acest topic s-au conturat niste discutii care nu prea sunt la locul lor; discutii de pe urma unor afirmatii aparent aberante, citez: "din cate vad ca sunt 17 finali..."; "nu stiu cat o sa te coste kit ul dar traful sifur va costa la [...] vreo 9 milione daca nu mai mult..." Cred ca autorul acestui topic ar trebui sa lamureasca "problema", gasind si postand acea schema la o rezolutie mai acceptabila, in caz contrar, ma simt nevoit sa inchid acest topic.

Numai bine

Link spre comentariu

Aceasta schema este postata pe topicul http://www.forum.tehnium-azi.ro/amplificat...audio-t128.html de userul releu ,mie mi se pare absurd in privinta asta ca nu se poate face nimica !? scratch_one-s_head.gif ... daca e de pe topicu vecin nu inseamna ca nu sunt posibilitati de dezbatere ... va rog nu ma lasati balta ..

Link spre comentariu

Posibilitati de dezbater sunt cu conditia vizualizari acelei scheme la o rezolutie acceptabila. In caz contrar: nu.

In al doilea rand, schema amplificatorului respectiv nu are in nici un caz 5000W atat cat se vede din schema minuscula.

Ati putea sa-i adresati un e-mail autorului acelui articol pentru a va trimite o versiune la o rezolutie mai mare. Trebuie doar sa incercati!

Link spre comentariu

trebuie sa fi sigur ca stii ce faci.

Poate observati, ca schema este alimentata din autotransformator,deci nu este separata galvanic de retea,partea de putere.Exista si riscul electrocutarii atat la manipulare,cat si la punerea in opera(masuratori,reglaj).

P.S.

Nu stiu ce priza suporta consumul acestui amplificator(peste 5KW).

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Domnu miron, pentru ca schema sa debite vreo 5kW, mai mult ca sigur, la ce tensiune de alimentare are, va debita probabil acesta putere intr-un ohm. Oricum, e cam hazardat facuta si cred ca ar merita ceva atentia cu una sau doua perechi de finali, bineinteles la o tensiune de alimentare mult mai mica decat este acolo si cu separare galvanica pe putere.

eternova, zi-mi un motiv, asa de curiozitate, cum de ai ales schema asta ? te pricepi la facut amplifuri sau e doar un fel de a spune!!!!!!!!! punk.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock