Sari la conținut

caut schema veche din revista tehnium

reludd

Postări Recomandate

caut schema din tehnium,de cand eram eu mic, de orga de lumini cu tuburi de neon.ma intereseaza in principal pentru partea de aprindere a tuburilor, foarte simpla si eficienta.multumesc anticipat celor ce mai au colectia... si timpul necesar sa se uite....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Nu ma trage inima acum sa rasfoiesc colectia ca s-a cam pus praful pe ea.

Si sunt si comod din fire.

Dar poate te ajuta fisierul de mai jos.

Mentionez ca nu am chiar toata colectia, asa ca daca nu gasesti ce cauti nu inseamna ca nu exista scratch_one-s_head.gif Eu parca imi amintesc ceva de o astfel de orga.

Poate ca va fi de ajutor si altora.

Stima.

Bibliografie_Tehnium.xls

Editat de znecula
Link spre comentariu

• 1 year later...
...multumesc anticipat celor ce mai au colectia... si timpul necesar sa se uite...

Cu timpul stam la fel de rau toti - banuiesc - insa colectia Tehnium (completa, sau aproape completa) se gaseste la acest linck. Anumite numere au fost furnizate, printre altii si de unii colegi de forum.

...poate te ajuta fisierul de mai jos...Stima.

Stimate coleg prin aceasta postare, care este mai tare decat insusi subiectul topicului, ai rezolvat o mare problema a tuturor colectionarilor revistei Tehnium. M-am apucat cu ani in urma sa realizez un fisier asemanator, care si astazi este cam in acelasi stadiu de inceput. Chiar daca colectia personala nu este completa, folosind si informatia (linck-ul) furnizat de mine mai sus, sunt sigur ca in scurt timp, toti utilizatorii forumului vor avea o lista cvasi-completa a articolelor din Tehnium. Prevad ca in urmatoarele luni de zile fisierul XLS atasat in postarea citata mai sus, va bate toate recordurile de audienta prin numarul de descarcari.

Stima, asijderea! Altminteri, Toate Bune!

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Anumite numere au fost furnizate, printre altii si de unii colegi de forum.

Daca achizitia unui scanner A3, nu ar fi prohibitiva pentru mine, as putea realiza trecerea in format electronic, aproape toata colectia din `70 pana in `90 si cateva numere dupa.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Personal nu pot spune ca am colectia completa a revistei. In anumite perioade ale carierei, am lipsit din tara. In altele am fost atat de stresat de sarcinile de serviciu, incat am pierdut ocazia sa cumpar anumite numere. Mai ales dupa 1990, revista se epuiza rapid, intr-o perioada de 1...3 zile. Practic nu stiu cum naiba a putut fi dusa in faliment o revista atat de cautata si apreciata. Am insa colectia cu anumite lipsuri - asa dupa cum spuneam - din 1970 si pana in 1990, legata in cinci topuri voluminoase. O am si dupa 1990, chiar pana aproape de anul cand a incetat sa mai apara, insa nu am mai avut timpul necesar sa leg revistele. Totusi munca uneori anonima, a unor oameni iubitori de tehnica si hobby-isti inveterati, a facut posibila aparitia pe internet a colectiei cvasicomplete. Pana astazi singurul lucru care ma impiedica sa caut in colectie era lipsa unui cuprins tematic sau alfabetic, sau pe alte criterii. Astazi am gasit acest cuprins datorita userului znecula, caruia ii multumesc inca odata. Cred ca de aici inainte am sa caut mai des in colectie, deoarece voi sti exact unde sa caut si in acest fel nu voi mai pierde un timp intr-adevar important.

Link spre comentariu

tehnium era finantata de stat pana in '89,

Cred ca nu mai avea obiect de activitate, daca inainte de `89, de ex. iti trebuia o sursa in comutatie, trebuia s-o relaizezi singur, n-o puteai cumpara .Mai sunt si alte exemple, cand din rahaturile de pe piata de atunci(fara "facut rost"), trebuia sa faci un bici si sa mai si plesneasca.Tin minte ca am avut un soc, cand am gasit la Curtea de fier, pliculete cu suruburi si piulite M3.Acum multe montaje din Tehnium, sunt mai ieftine de cumparat in forma finita, decat sa cumperi piese si sa le confectionezi.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Curtea de fier, pe Strada Lunga? vis a vis de "Doi cocosi" si "Mielul Alb"....

de acolo imi cumparam burghie de 0.8 mm si 1 mm (erau 3 lei / 3buc) fugeam in pauza ca descreieratu de la Liceul Saguna (si evident intarziam ca intram si la "Dioda")

RR

Link spre comentariu

Curtea de fier, pe Strada Lunga? vis a vis de "Doi cocosi" si "Mielul Alb"....

de acolo imi cumparam burghie de 0.8 mm si 1 mm (erau 3 lei / 3buc)

Da, dar eu cu toate relatiile, de 0,8, n-am gasit.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock