Sari la conținut

un fel de joc de lumini controlate

trax

Postări Recomandate

deci am realizat acum ceva timp.....cand nu aveam ce face un joc de lumini in galeria lu mami controlate de calculator prin portu paralel...acum uni cred ca stiu despre ce vorbesc sau poate nu asa ca inpart cu voi despre ce este vorba intai sa vedeti proiectu meu care lam pus pe "youtube" [si scz admini da nu fac reclama]

deci prin portu paralel poti sa pui 8 leduri si sa le aprinzi cum vrei tu sau dupa muzica sau in loc de leduri poti sa comnazi ceva prin casa cu niste optocuploare si triacuri sau releuri. prankster.gif

dance2.gif cele 8 leduri se leaga la pini=

data0

data1

data2

data3

data4

data5

data6

data7

si gnd

la fiecare pin este o tensiune de 5v

adaug si scheme si pt cei care vor sa realizeze asa ceva si dak au nevoie de programe sa ma contactati la YM[id-ul] de la sfarsitul clipului

este vorba de 2 programe unul "discolitez" pt winamp care poti face orga de lumini sau vu-metru si alt program care se bazeaza pe timp la fiecare led il programezi cand sa se aprinda si cat timp,si reloare de program cu asata poti sa iti faci un fel de masina automatizata t ca poate aceleasi date la infinit

enjoy good2.gif

post-2611-1233008837_thumb.jpg

post-2611-1233008845_thumb.jpg

post-2611-1233008851_thumb.png

Link spre comentariu
  • 1 month later...

NU MAI DESCHID ALT TOPIC PENTRU CA TOT DESPRE PORTUL PARALEL ESTE VORBA , DECI :

daca stiti sau ati vazut vrun program in afara de cele 2 care leam postat tot cu 8 controale da daca se poate sa si primeasca semnal de exemplu de la o macheta si io sa il programez si sa mearga macheta dupa un anumit program da am nevoie de program si schema de intrare de semnal in port de exemplu am un lift si pentru a sti calculatoru la ce etaj este se trimite un semnal cu un contact intre etaje.

daca cunoasteti asa ceva simplu fara picuri sau orice microcontroler va rog sa postati dar vreau neaparat sa fie controlat de portu paralal macar 2 intrari de semnal scratch_one-s_head.gif . multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock