Sari la conținut

Model de amplificator si schema

EL-Gabry

Postări Recomandate

Am acest model de amplificator romanesc,dar nu ii stiu modelul si nici nu am o schema.El e functional,dar imi trebuie sa ii verific reglajele,etc.Caut de mult schema si modelul,dar parca as detine un amplificator facut in Burkina Faso.Chiar nimeni nu are asa ceva?Va rog sa ma ajutati,daca stiti.Pun ceva poze...Corectorul de ton e atasat de un ''meserias'',intre timp l-am scos de acolo,e un montaj de toata jena.

Am acest model de amplificator romanesc,dar nu ii stiu modelul si nici nu am o schema.El e functional,dar imi trebuie sa ii verific reglajele,etc.Caut de mult schema si modelul,dar parca as detine un amplificator facut in Burkina Faso.Chiar nimeni nu are asa ceva?Va rog sa ma ajutati,daca stiti.Pun ceva poze...Corectorul de ton e atasat de un ''meserias'',intre timp l-am scos de acolo,e un montaj de toata jena.

Alte poze.

post-647-1232995088_thumb.jpg

post-647-1232995108_thumb.jpg

post-647-1232995154_thumb.jpg

post-647-1232995268_thumb.jpg

post-647-1232995287_thumb.jpg

post-647-1232995303_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Alte poze.

Acest amplificator a fost facut fara corectii, doar etajele finale de putere si facea parte dintr-un sistem "rack" cu blocuri detasabile. S-a vrut a fi o serie HI-FI si dupa parerea mea a fost o serie indrazneata la acea vreme si destul de reusita. Am disponibil blocul original de mixaj + corectorul de functii din aceasta serie, in stare prefecta de functionare.

Editat de electronicguest
Link spre comentariu

• 13 years later...

Buna seara domune electronicguest, sunt pasionat de electronica, nu am apucat acele vremuri. As fi interesa de acel preamplificator care ati amintit. Se poate sa.mi oferiti un raspuns, daca il mai aveti, pe mail teodor1292@yahoo.com. va multumesc mult. Caut si acel amplificator care este postat. 

Link spre comentariu

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock