Sari la conținut

configurare boxe

alex-hd08

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare va rog frumos sa ma ajutati ,am receiver 5+1 front,surround,center de impedanta 4-8 ohm si subwoofer-ul de impedantza 8 ohm. Intrebarea care e, daca pun pe iesirile de front si surround boxe si pe centru si subwoofer , 2 subwoofere auto de impedanta 4 ohm este o problema?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am si eu o intrebare va rog frumos sa ma ajutati ,am receiver 5+1 front,surround,center de impedanta 4-8 ohm si subwoofer-ul de impedantza 8 ohm. Intrebarea care e, daca pun pe iesirile de front si surround boxe si pe centru si subwoofer , 2 subwoofere auto de impedanta 4 ohm este o problema?

1. Postati o imagine cu receiver-ul ca sa ne lamurim mai exact despre ce receiver este vorba? Nu uitati sa specificati si modelul.

2. Postati o imagine cu subwoofer-ul (subwooferele) la care va referiti ?

V-am adresat aceste intrebari deoarece un raspuns concret nu va putea fi dat pana nu vedem datele "problemei". Spre exemplu, cum ati ajuns la concluzia ca receveir-ul suporta 4 Ohmi ? Dupa specificatii ?

Privind problema dintr-un alt unghi de vedere, in general, receiver-ele "home theatre", au putere redusa pe iesirea corespunzatoare conectarii "satelitilor" iar impedanta nominala suportata in majoritatea cazurilor este 6 Ohmi. Dar sa vad raspunsurile la cele doua intrebari de mai sus! hi.gif

Link spre comentariu

Pana una alta, cum de v-ati gandit sa postati pe receiver jucariile alea ?

La o prima impresie - nu prea grozava - subwoofer-ul s-ar potrivi mai bine pe iesirea de "centru" a receiver-ului. Pe celelalte iesiri nu va recomand sa conectati difuzoare de 4 Ohmi din mai multe considerente. Totusi, un raspuns exact va pot da de abia dupa "trag" o privire asupra alimentatorului si etajului final din receiver. Daca credeti ca ati putea face cateva imaginii din interior si sa cititi (masurati) cateva date (marimi), ar fi foarte util ?!

Link spre comentariu

sunt pasionat de masini si tot ce tine de motoare, la jucariile alea acolo le e locul. In legatura receiver-ul pe center las subwoofer pe celelante iesiri pun boxe si pe iesirea de subwoofer vad eu ce pun ceva care sa duca si sa aiba impedanta de 8 ohmi.

Link spre comentariu

Hai sa-mi dau si eu cu parerea, pana vine a lu donpetru! rolleyes.gif

Pun pariu ca receiver-ul ala are o putere foarte mica. E o imitatie Made in CHINA, cel putin asa pare!!!!!!!!!!!! pardon.gif bash.gif E cam vreo 1000lei dar bine ca isi face treaba. Chiar as fi fost curios sa vad daca e facut pe tranzistoare sau vreun STK ??????????? alex, chiar nu poti sa-i faci o poza, doua acolo, sa vad STK-ul ala ???? bad.gif PLEASE! sad.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock